HAPPY END

VIDEO: CARSKI REZ NA PJEŠČANOJ PLAŽI Spasio male morske pse iz utrobe umrle majke

 YouTube / YouTube

CAPE TOWN Američka obitelj na ljetovanju u Južnoj Africi za šetnje pješčanom plažom naišla je na leš morskog psa. I dok bi mnogi produžili dalje, oni su zastali i primijetili da se nešto miče unutar lešine.

Pomislili su kako su možda u pitanju bebe morski psi i neimenovani muškarac se bacio na posao uz pomoć džepnog noža dok je njegova supruga počela snimati cijelu operaciju.

Hrabri 'doktor' obavio je carski rez na lešu morskog psa i na veliko iznenađenje svih prisutnih iz utrobe preminule majke iskliznulo je mladunče.

Čuje se glas žene koja upozorava na opasnost od ugriza dok muškarac uzima malog morskog psa u ruku i nosi ga u ocean. Upozorenje je na mjestu, jer se morski psi rađaju sa svim zubima i odmah mogu krenuti u lov.

Neobična operacija privukla je prolaznike koji oduševljeno čestitaju hrabrom 'ginekologu'. Čuje se i ženski glas koji govori kako je 'ovo najcool stvar koju sam ikad vidjela'.

Nakon prvog, ubrzo su uslijedila još dva mala morska psa koja su također završila u prirodnom okruženju – oceanu.

Unatoč neobičnom porodu, mladunci su vjerojatno živi i zdravi. Naime, iako u maternici ostaju čak dvije godine, nakon poroda napuštaju majku, jer dolaze u opasnost da ih ona pojede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:27