SVI SU PLAKALI

VIDEO: DIRLJIVI OPROŠTAJ KUJICE S VLASNIKOM NA SAMRTNOJ POSTELJI 'Bit će joj teško shvatiti zašto se njezin čovjek više nikada neće vratiti kući'

 Screenshot

Nakon što se neko vrijeme žalio na jaku glavobolju, Ryan Jessen završio je u bolnici. Liječnici mu, nažalost, više nisu mogli pomoći.

Smjestili su ga na odjel intenzivne njege, ali šteta, koju je napravilo teško krvarenje u mozgu, već je bila prevelika.

Sumnja se kako je za Ryana bio koban visok krvni tlak, a navodno su ga uzrokovala energetska pića, koja je pio u prekomjernim količinama.

Obitelj 33-godišnjaka okupila se oko njegova bolesničkog kreveta kako bi se posljednji put pozdravili, ali nisu ga, kažu, mogli pustiti dok ga nije vidjela njegova najbolja i najodanija prijateljica - voljena kujica Mollie.

Roditelji i sestra Michelle na Facebooku su objavili dirljivi video, u kojemu se vidi kako ljubimica zabrinuto njuška i ljubi gazdino lice.

'Neizmjerno hvala bolničkom osoblju što su nam ovo omogućili. Mollie je barem posljednji put vidjela Ryana, iako će joj sigurno biti teško shvatiti zašto se njezin čovjek više nikad neće vratiti kući. Nemojte se brinuti za nju. Ostaje s nama zauvijek. Ipak je ona dio naše obitelji, a brat ju je volio više od ičega', napisala je sestra na društvenoj mreži.

Dodala je kako je Ryan još za života odlučio kako će, kad umre, donirati organe kako bi drugi mogli živjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:12