ŽIVOPISNI DOKTOR

VIDEO: 'DOBAR KU***, MIR U KUĆI!' Neobična snimka 'ugodnog' razgovora liječnika i pacijenata sablaznila cijelu Crnu Goru

 Foto: Screenshot Youtube

Iako se liječnicima često zamjera nedostatak prisnosti sa svojim pacijentima, jedan je doktor u tome otišao malo predaleko, prenosi Bulevar B92.

Naime, liječnik iz Crne Gore, doktor Pavičić, postao je Youtube zvijezda nakon što je objavljen video koji prikazuje njegov, u najmanju ruku, opušten odnos prema pacijentima s kojima se u čekaonici šalio na… pa, recimo, pomalo čudan način.

'Dobar k**ac, mir u kući!', rekao je liječnik pa mudru izreku ponovio i na latinskom: 'Penis bonus pax in domus!'

I dok su se neki od prisutnih u toj čekaonici nasmijali, neke je ponašanje liječnika šokiralo. Jedna ga je čak gospođa pitala je li on uopće liječnik, na što je netko dobacio:

'Jest i to liječnik specijalist!'

Gospođa se užasnula:

'Ti danas ne umiješ ni stan potrefiti. Jesi li kolima došao? Ne bi pričao ovo da si ljekar. Idi vuci se tamo. Jad će te naći danas. E kuku ti za vrat. Kukavice gorska, kako ti se ovaj narod smije', rekla je živopisnom doktoru.

Kasnije je ravnatelj doma zdravlja Veselin Bulatović rekao da će zaigranog liječnika 'opaliti po džepu' zbog neprimjerenog ponašanja.

Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 09:20