LUDA ZABAVA

VIDEO: DOKAZ DA HOROR MOŽE BITI SEKSI U kuću strave od sada možete ući u gaćicama, a izaći potpuno goli!

Posjetitelji koji se odluče razgolititi u kuću će krenuti samo u gaćama, a na kraj će stići potpuno goli
 Schoktoberfest

Za sve ovisnike o adrenalinu Patrick Konopelski vlasnik kuće strave Shocktoberfest u Pennsylvaniji pokrenuo je novu senzaciju pod nazivom 'Goli i prestrašeni'. Od sada će posjetitelji moći birati žele li kućom prošetati odjeveni ili goli.

- Na ovu sam ideju došao jer smatram da su ljudi ranjiviji kad su goli. Tako izloženima i nezaštićenima doživljaj će biti još bolji, objasnio je Konopelski.

Posjetitelji koji se odluče razgolititi u kuću će krenuti samo u gaćama, a na kraj će stići potpuno goli.

Konopelski je osnovao Shocktoberfest prije 22 godine. Tada je, tvrdi, preplašiti posjetitelje bilo mnogo lakše. dovolno je bilo prigušeno svijetlo, maske i noževi. Danas su apetiti mnogo veći. Oni koji uživaju u ovoj vrsti zabave zahtjevaju mnogo jače podražaje.Tako su kostimi svake godine sve sofisticiraniji, a ambijent mračniji. Sve to prati i prigodna glazba te vibrirajući podovi i profesionalni glumci.

No, nisu svi oduševljeni s najnovijom idejom. Mnogi ju kritiziraju i tvrde kako će kuća sada biti puna 'perverznjaka', a mnogi su zabrinuti za sigurnost djece. Neki, pak, idu toliko daleko pa tvrde da će Konopelskog prije ili kasnije dočekati sudska tužba, a prozivaju ga i zbog nemorala.

Ipak, njega to previše ne zabrinjava.

- Naravno da ima onih koji drže moralne prodike. Mi smo slobodni ljudi. Tko to želi iskusiti može, tko ne želi ne mora. Što se tiče sigurnosti sve je strogo kontrolirano i nadzirano, tvrdi Konopelski koji je svojim projektom zasigurno uspio privući medijsku pozornost jer o njegovom novom projekt piše se diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 16:09