POTENCIJALNA KATASTROFA

VIDEO: EVO ŠTO SE DOGODI KAD U AVIONU EKSPLODIRA PUNJAČ ZA MOBITEL Plamen je zahvatio samo pod, avion se ispunio dimom, ali su putnici ostali pribrani

 
 Screenshot / YouTube

Povremeno čujemo priče ili pročitamo u medijima o kvaru na elektroničkim uređajima koji imaju tendenciju eksplodirati i zapaliti se u najnezgodnije vrijeme. Tu se svakako ubraja let avionom.

O posljednjoj nezgodi raspisali su se ruski mediji nakon što je na jednom letu eksplodirao prenosivi punjač za mobitel. I dok su se putnici i osoblje trudili ugasiti vatru, netko se sjetio izvaditi mobitel i snimiti cijelu situaciju.

Nezgoda se dogodila na letu kompanije Aeroflot iz Moskve za Volgograd u Rusiji u srijedu. RIA Novosti su izvijestile da nije bilo vatre i da je dim bio jedva vidljiv, no snimka otkriva nešto sasvim drugo.

Punjač se zapalio na podu i jasno se vidi plamičak, a čini se da je velik dio aviona ispunjen gustim dimom, piše Cnet.

Nezgoda se dogodila netom nakon što je avion sletio. Putnici su reagirali odlično, priskočili u pomoć, nije bilo panike. Vatru je ugasilo osoblje aviona, a na koncu su sve ipak evakuirali preko pomoćne rampe za hitne slučajeve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:28