POLIGAMNA OBITELJ

VIDEO: IMA PET ŽENA I 24 DJECE 'Pa cijela Amerika se seksa, mi smo posve normalna obitelj'

 YouTube/Facebook

Brady Williams iz američke savezne države Utah ima pet žena i 24 djece, no to ne znači da nije normalan. Takvu je barem poruku htio poslati svijetu tijekom intervjua koji je dao za Huffington Post. Poligamni muškarac kazao je kako silno želi ukloniti predrasude koje prate njegov neuobičajen način života.

- Svi u Americi imaju spolne odnose, mi nismo perverzni, ni ludi, mi smo potpuno normalni. Normalni puta pet - kazao je Brady koji se na intervjuu pojavio sa svojim životnim družicama Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie, i Rhondom.

Obitelj, koja ne pripada niti jednoj crkvi, a nekad su bili mormoni, smatra se naprednom i neovisnom.

- Oni o kojima se priča su obitelji u kojima se događa nasilje i zlostavljanje, no nisu sve poligamne obitelji takve. Želimo svima pokazati da smo normalni, zdravi, naša djeca su sjajna i uzorni građani, učenici i imamo jako dobru obitelj - kazala je Robyn.

- To je ono što smo izabrali i što nam se sviđa. Jako puno ljubavi je u našoj kući. Nije potrebno biti u monogamnoj vezi kako bi ona uspjela. Možeš istodobno imati više veza,a da one budu dobre - kazala je Nonie.

Obitelj živi na velikom imanju s prekrasnim pogledom, koje je sagradio Williams. Svaka žena ima svoj dom u kojem živi sa svojom djecom, odvojeno, no ipak jako smo svi bliski.

Dvije od njih pet još uvijek studiraju, a dvije su rođakinje, te su sve udane za Bradyja najmanje 14 godina.

Izmjenjuju se dok kuhaju večere za 30 gladnih ljudi, a Rosemary jedina voli eksperimentirati u kuhinji. Bady tvrdi kako ovakve veze ne bi mogle funkcionirati bez međusobnog poštovanja.

- Njihovo mišljenje i osjećaji jednako su važni kao i moji. Dok god ne želite nikoga povrijediti i dok god se radi o ljubavi, u tome nema ništa loše - kazao je Brady.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:40