ŠOKIRAO JAVNOST

VIDEO: ISPOVIJEST BRITANSKOG KRALJA DROGE 'Osnovnoškolcima prodajem marihuanu'

 Screenshot

Anonimni engleski kralj droge otvorio se pred kamerama televizije Sky News te im je pokazao kako uzgaja marihuanu. Osim toga optužio je medije i osobe poput Miley Cyrus koje javno veličaju konzumiranje trave.

Ovaj kralj droge, koji od uzgoja i prodaje godišnje zaradi do milijun funti, šokirao je priznanjem da istu prodaje i polaznicima osnovnih škola.

Kako bi prikrio identitet imao je gas masku na glavi, te je tako zamaskiran pokazao tv ekipi jedno od tajnih mjesta gdje uzgaja marihuanu.

Tamo je pokazao novinarima kako je pakira, te im je ispričao kako je trgovina istom na najvećoj razini unatoč jačanju policijskih napora kako bi je spriječila.

Nakon toga ispričao je tko su ljudi koji kupuju marihuanu te se pohvalio kako je njegovi dileri prodaju i klincima mlađim od deset godina.

- Svi je konzumiraju. Liječnici, policija, odvjetnici, profesori, vozaći autobusa. Mladež, učenici, pa čak i osnovnoškolci - rekao je on pa je odbacio svaku odgovornost sa sebe da se zbog njega djeca drogiraju te je optužio pop zvijezde poput Miley Cyrus za veličanje marihuane jer je na dodjeli MTV-jevih nagrada zapalila joint na pozornici.

- Okrivljujem televiziju, medije, rap, YouTUbe, osobe poput Miley Cyrus koje to rade na TV-u su opća pojava, a djeca onda misle kako je to super. Umjesto da se opijaju, oni će se napušiti - pojasnio je kralj droge.

Nakon toga se pohvalio svoje proizvode izvozi u Nizozemsku, Njemačku i Austriju te je pozvao na legalizaciju marihuane tako da se osobe poput njega ne moraju skrivati.

Na ovu priču se osvrnuo načelnik londonske policije Steve Roudhouse te je izrazio brigu zbog tvrdnji da se učenicima prodaje droga.

Prošle godine su policajci u Britaniji odradili u prosjeku 17 racija u satu, te su uhitili preko 100 tisuća uzgajivača, od malih koji je uzgajaju u garažama do velikih koji je sade u velikim količinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:00