BEZOBRAZNO I SMIJEŠNO

VIDEO: Je li ovo najokrutnija spačka koju ste vidjeli?

 Screenshot

Ovaj šaljivi tata iz Los Angelesa mogao bi dobiti nagradu za najokrutniju spačku ikad smišljenu, nakon što je naveo suprugu da misli kako je njihovog sinčića u igri bacio preko ograde s prvog kata kuće i slučajno ga ubio.

Roman Atwood namjestio je kameru i u dogovoru sa sinovima odlučio izbezumiti njihovu majku.

Spačka postavljena na YouTube 30.11. dosad je prikupila više od 5 milijuna pregleda, a počinje bezazlenom igrom tate i dvojice sinova, od kojih je mlađi odjeven u kostim Spidermana. U tom trenutku majka ulazi u kuću i pozdravlja obitelj na katu, a potom silazi u prizemlje kako bi sinovima donijela čašu vode.

U međuvremenu, stariji sin sakriva mlađeg u drugu sobu, a tata se umjesto sa sinom nastavlja igrati s lutkom također odjevenom u Spidermana, čekajući da se mama vrati. Taman kad je ona kročila na kat, on je u igri prebacio lutku preko ograde, a užasnuta majka vrišteći je pohitala dolje, a uskoro otkrila i da je riječ o prevari.

- Zašto si nešto takvo učinio - vrištala je na supruga sipajući uvrede.

- Iz zabave, to je samo mala šala - odgovorio joj je, a ona ga je, prije nego je odjurila iz prostorije, lupila nogom i zaključila: - Ovo nije šala. Upravo si se pretvarao da si bacio našeg sina s balkona. Ti si bolestan.

Pogledajte video, pa sami zaključite tko je u pravu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:31