NEUOBIČAJENA SCENA

VIDEO: 'JESTE LI VI LUDI? NEMATE ODJEĆE NA SEBI, UHAPSIT ĆE VAS POLICIJA' Potpuno gol muškarac šokirao vozačicu noćnog autobusa, tražio 'svoje novce'

 Screenshot / YouTube

Vozači noćnog javnog prijevoza doista se nagledaju svega i svačega, a jedna je vozačica autobusa u Južnom Londonu doživjela potpuni šok kad joj je usred noći ušao posve gol muškarac zahtijevajući svoj novac.

‘Jeste li vi ludi? Nemate odjeće na sebi, policija će vas uhapsiti’, vikala je vozačica još dok je gol hodao prema autobusu zbog čega je naglo zakočila.

Muškarac je potom ušao u autobus i malo hodao gore-dolje kao da će sjesti. U nekoliko se navrata obratio vozačici i zamolio je da mu dopusti da on vozi autobus, a potom je vrlo oštro zahtijevao svoj novac: ‘Vrati mi moj novac, odmah!’

Tad je i vozačici postalo jasno da s muškarcem nešto nije u redu budući da ga je vidjela prvi put u životu i nema nikakve veze s njegovim novcima, piše Daily Mail.

Nakon malo natezanja, nešto vrisaka i iznenađenih povika, vozačica ga je uspjela istjerati i još je uzvikivala kako nije normalan i kako ne može vjerovati što se upravo dogodilo. On se udaljio onako gol, no što se dalje dogodilo nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 17:39