KAO BLIZANCI

VIDEO: KADA SU SE UGLEDALE OSTALE SU BEZ RIJEČI. A I VI ĆETE One žive na drugim krajevima svijeta i nemaju iste gene, a sliče kao jaje jajetu

 Screenshot

One su potpune neznanke, a jedna od druge je starija čak deset godina. Ipak, ove dvije žene koje žive stotinama kilometara udaljene našle su se nakon što su na internetu ugledale jedna drugu i primijetile da sliče jedna drugoj kao jaje jajetu.

Jennifer (33) iz Tekasasa ostala je zapanjena kada je primijetila sličnost sa Ambrom (23) iz Sjeverne Karoline, nakon što je s njom spojena u roku od pet minuta otkako se pridružila internetskoj stranici Twin Strangers, koja pomaže ljudima da pronađu sebi izgledom identične ljude diljem svijeta.

- Upisala sam parametre u stranicu i ona je 'iskočila' - Jennifer je objasnila u videu koji opisuje kako su se dvije neznanke prvi put susrele.

- Kada sam je prvi put uživo vidjela, pomislila sam 'O moj bože, ovo je druga osoba, a ima moje lice - kazala je Ambra.

Jennifer je Ambru upoznala sa svojom majkom koja je ostala šokirana: - Ajme, izgledaš kao moja kći. Vaši osmijesi su isti. Kako je ovo moguće? Sigurno nisi posvojena? Voljela bih vidjeti tvoje obiteljsko stablo - našalila se majka.

Nakon što je dospjela na naslovnice kada je kao dio Twin Strangers projekta, Niamh Geaney (26) sada uz pomoć svoje stranice pomaže ljudima da se povežu sa svojim identičnim strancima.

Jennifer je primijetila kako je upravo susret Niamh sa svojom 'blizankom' Karen Branigan, inspirirao da se prijavi na stranicu, nakon čega se dogodila ova nevjerojatna priča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:47