POSTALA VIRALAN HIT

VIDEO: KAKAV NEUGODNJAK U EMISIJI UŽIVO! Novinarka se snimala za prilog o rezanju šiški, a nije imala pojma što se događa iza nje...

 
 Youtoube screenshot

Zbog pandemije koronavirusa svi koji mogu već tjednima rade od kuće, uključujući i medijske djelatnike, ali jedna američka televizijska novinarka doživjela je baš ono čega se većina pribojava - dok se javljala iz vlastita doma, gledateljima je pokazala nešto što je trebalo ostati unutar njezina četiri zida.

Naime, Melinda Meza s televizije KCRA3 iz Sacramenta u vlastitoj kupaonici snimala je prilog o tome kako si sama odrezati šiške dok su svi frizerski saloni zbog virusa COVID-19 "pod ključem".

Dok je pred uključenom kamerom demonstrirala svoje umijeće sa škarama, nije ni primijetila da je njezin suprug Mike de Lambert istodobno pod tušem. Obris njegova golog tijela kroz prozirna vrata kabine vidjeli su - svi!

- Dovraga, zašto ta žena uopće misli na posao kad ima to što ima kod kuće?! - komentirali su korisnici društvenih mreža nakon što je njezina snimka postala viralan hit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:04