NEOBIČAN GOST

VIDEO KOJI JE POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Uglednom znanstveniku mačka se popela na glavu usred TV intervjua, pogledajte kako je reagirao

 
 Twitter

Ugledni poljski povjesničar Jerzy Targlaski dao je intervju za nizozemski TV kanal Nieuwsuur no teško da će se itko sjećati o čemu je govorio. Naime, svu je pažnju ukrala njegova ljubimica, narančasta mačka, koja mu se usred snimanja popela na glavu i ondje udobno smjestila.

Targlaski je baš bio usred pojašnjavanja neke odluke poljskog Vrhovnog suda, kad je mačka skočila na njegovo rame i počela se na njemu gnijezditi. Targlaski nije ni okom trepnuo jer je valjda već posve navikao na takvo ponašanje svoje ljubimice, već je mrtav-hladan nastavio odgovarati na pitanja novinara Rudyja Bouma.

Mačka je malo hodala po njegovim ramenima a onda se smjestila tako da mu je repom zaklonila čitavo lice. Targlaski je tek tad reagirao, smireno odmaknuvši mačji rep s lica kao da se radi o pramenu kose.

Novinar je snimku neobičnog intervjua podijelio na svojem Twitter profilu.

'Jerzy Targlaski se nije nimalo uzbudio kad mu se usred intervjua mačka popela na glavu', napisao je Pouma u tvitu kojeg je nedugo nakon toga pogledalo 300.000 ljudi.

Kako se nije radio o prijenosu uživo, u kasnijoj verziji koja je emitirana na TV-u izbačen je dio kad mu se mačka penje po glavi, no svejedno je prikazan dio u kojem je Targlaski miluje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 03:26