NAKON 30 OPERACIJA...

VIDEO: LJUBOMORNA ŽENA ZAPALILA JU JE I OSTAVILA BEZ LICA Nakon dvije godine skinut će masku u TV emisiji

 Screenshot

Danu Vulin (28) prije dvije i pol godine žena ljubomorna na njezinu ljepotu zalila je metilnim alkoholom i zapalila.

Nakon 30 mjeseci od brutalnog napada i nakon više od 30 zahvata rekonstrukcije tijela, u nedjelju će u televizijskoj emisiji uživo Sunday Night show otkriti svoje lice.

Lijepa 28-godišnjakinja na dvije trećine tijela imala je opekline trećeg stupnja, te je kao posljedicu napada trpjela stravičnu bol.

Natalie Dimitrovska, ljubomorna supruga Edina koji je Danu Vulin upoznao na novogodišnjoj zabavi, pozvonila je na njezina vrata 16. veljače 2012., a potom je polila alkoholom i zapalila.

- Planula sam istog trenutka, bila sam plamteća kugla. Dimitrovska se smijala, a zatim pobjegla - priča Dana.

Nakon što se probudila iz kome, između brojnih operacija stavljali su joj elastično-kompresijsko odijelo i masku.

- Nisam imala lice i osjećala sam se kao nitko i ništa. Moje lice nije imalo ekspresija, usne i nos nisu se vidjeli. Samo očne duplje, bez obrva.

Cijenila sam masku koju sam morala nositi no u drugu ruku sam ju mrzila. Ipak, bez nje ne bih bila di sam sada, no da ponovno mogu birati, radije bih trpjela bol nego ju nosila.

- Ni jedan dan mog života nije isti kao prije. Vanjština prezentira unutrašnjost, a ovo nisam ja... moja koža, opekotine i ožiljci očito su sada dio mene, no ovo nisam ja. Ne mogu više nositi naušnice, sad imam kratku kosu jer se ne mogu o njoj brinuti, i već dvije godine nosim istu odjeću.

U listopadu 2013. Dimitrovska je zbog napada optužena na 17 godina zatvora.

- Teško mogu zamisliti kako netko može zapaliti nekog i pobjeći dok gori, a ne pokušati ugasiti vatru - rekao je sudac Goetze.

- Ja sam jaka osoba i naučila sam živjeti sa svojim opekotinama - zaključila je Dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:24