HORMONALNI POREMEĆAJ

VIDEO: 'LJUDI GOVORE DA ME TREBAUBITI' Žena kojoj su počele rasti dlake na licu odlučila pustiti bradu

 Screenshot/ITV

Žena njemačkog podrijetla identificirana samo kao Maraim (49) suočila se s pojačanom dlakavošću nakon što je rodila svog sina prije 28 godina. Kroz deset godina dlake na njezinom licu su narasle tako guste da ih je morala svakodnevno čupati.

Sada se, kaže, osjeća seksi više nego ikad - napokon je prestala truditi se da se riješi brade.

U televizijskoj emisiji 'This Morning' objasnila je zašto se prestala zamarati je s dlačicama na licu koje je čupala gotovo dva desetljeća.

- Dlake su urastale i brada mi je uvijek nakon što bih ih počupala izgledala crveno kao da sam pala ravno na nju. Onda sam 2008. godine ostala bez posla i iz znatiželje odlučila pustiti bradu da raste. Pisala sam blog kako bi i ostale žene s istim problemom informirala o tome - kazala je Maraim.

- Prije sam mislila na to cijelo vrijeme, dva puta sam provjeravala je li šta ostalo prije nego sam izašla iz kuće. Sada me strah da će mi svi okrenuti leđa i da nitko sa mnom neće htjeti razgovarati - kazala je Maraim misleći na komentare na internetskim blogovima gdje neki pišu kako je treba poslati u Rusiju ili čak ubiti.

Na negativne komentare, osim na Internetu, naišla je i u svojoj obitelji. - Majka mi je rekla 'Zar moraš ovako šokirati ljude'. Želi da prestanem i budem 'normalna'.

Usprkos tome, kaže, sretna je ovakva kakva je i ne bi se mijenjala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 14:27