StoryEditor
ROMANTIKA ŽIVI

VIDEO: MLADIĆ IZ PULE POTEGAO DO OSIJEKA DA IZNENADI CURU Pogledajte kakvo joj je iznenađenje priredio pod balkonom, iznenadio i prolaznike

 
 Screenshot / YouTube

Jedan je mladić iz Pule u četvrtak u centru Osijeka dokazao da romantika nije arhaična forma te da se za ljubav valja malo i pomučiti.

Denis je došao na izlet iz Pule samo kako bi svojoj djevojci Ivoni pokazao koliko je voli. Premda prema informacijama čitatelja par nije slavio nikakvu godišnjicu ili obljetnicu, Denis je htio pokazati da romantika još uvijek živi.

Angažirao je bend iz Đakova koji je Ivoni pod prozorom odsvirao pjesmu ‘Ako te pitaju’ Petra Graše. Dok je bend svirao, Denis je s buketom ruža pjevao iza deke na kojjoj je napisao ‘volim te’. Uzbuđen je očito bio i Denisov pas koji je umalo uništio romantičnu scenu povlačeći uporno gazdu van kadra, vjerojatno na neko njemu zanimljivije mjesto.

 

Scenu je snimila i u grupi Osijek osamdesetih na Facebooku objavila Ela koju je dirnuo prizor dok se vraćala kući s posla: ‘Danas idem kući s posla i vidim ovo - Denis iz Pule pjeva svojoj ljubavi Ivoni pod prozorom pjesmu, u ruci drži prekrasan buket ruža, a ispred njega deka na kojoj je napisao ‘volim te’. Pogledajmo svi i učimo od ovo dvoje mladih - Ivone i Denisa - što je ljubav i da razlog ovakvog prekrasnog iznenađenja ne mora biti nikakav poseban događaj (rođendan, zaruke, prosidba.....) već samo jedan obični radni dan i najljepša stvar u životu - ljubav!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 22:25