StoryEditor
NAGLO SKRENUO

VIDEO: NA ASFALTU ZAVRŠILO 216.000 KOCKICA ZA 'ČOVJEČE NE LJUTI SE' Kamion iz tvornice igračaka sletio s ceste, pogledajte scenu koja je zatim nastala

 
 Trivium Studios / YOUTUBE

Kamion koji je Međudržavnom cestom 75 u američkoj saveznoj državi Georgiji u tvrtku za društvene i video igre Trivium Studios nosio šesterostrane kockice za igru u petak je kod Atlante naglo skrenuo te na cestu prosuo čak 216 tisuća kockica, piše Kotaku.

Prema informacijama tvrtkinog community managera, kamion je prevozio tri palete šesterostranih kockica za igru tvrtke Chessex koje je Trivium Studios planirao koristiti u nadolazećoj društvenoj igri, a mogu se koristiti i u brojnim drugim igrama, poput 'Čovječe ne ljuti se'. Otprilike pola tereta koji je kamion prevozio završilo je na cesti.

Službe za hitnu pomoć na cestama pomogle su tvrtki počistiti nered i spasiti makar dio kockica koje su završile na cesti.

"Premda se dogodilo nešto nesretno, nitko nije ozlijeđen i mi smo sada vlasnici neslužbenog rekorda za najveće bacanje kockica u povijesti", rekli su iz tvrtke.

Tvrtka je na svom YouTube kanalu objavila da su prema njihovim izračunima bacili 756.000.

"Na temelju vjerojatnosti da većina bacanja dvije kockice daje zbroj sedam, statistički gledano, bacili smo 756 tisuća. Zadnja kockica koju smo pokupili bila je šestica", napisali su u opisu videa u kojem se može vidjeti kako s ceste uz pomoć lopata čiste kockice.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 07:52