KRATAK FITILJ

VIDEO: NASILNI ISPAD GNJEVNE PUTNICE U AVIONU ŠOKIRAO SVE Pogledajte što je napravila dečku jer je gledao drugu ženu

 
 Twitter screenshot

Bijesna putnica šokirala je sve putnike zrakoplova razbivši laptop na glavi svog dečka nakon što ga je optužila da je gledao u drugu ženu.

Video tog bizarnog događaja snimila je jedna od putnica i postavila na društvene mreže pa je brzo postao viralan. Pokazuje pravu kanonadu uvreda gnjevne putnice na račun njenog dečka kojeg je kasnije i fizički napala.

Svađa je kulminirala kad je ljutita putnica počela hvatati svog dečka kroz prolaz između sjedala na pripremi za let American Airlinesa iz Miamija u Los Angeles razbivši mu potom laptop na glavi.

S obzirom na to da je i nakon toga postajala sve agresivnija, kabinsko osoblje pokušalo je intervenirati kako bi smirili situaciju i zaštititi muškarca ističući da je u blizini žena malo dijete.

No dok je putnica i dalje furiozno prijetila dečku, stjuardesa ju je zamolila da ponese svoju prtljagu u prednji dio zrakoplova prema izlazu, što je ona i učinila, a nakon što je obaviještena da će biti udaljena s leta stigao je i pilot koji ju je obavijestio kako će biti optužena i za napad.

Od kada je jučer objavljen, videozapis je na Twitteru prenesen gotovo 30.000 puta.

Žena i muškarac su po izlasku iz zrakoplova uhićeni, a iz American Airlinesa su za The Sun izdali kratko priopćenje. "Prije polijetanja našeg zrakoplova iz međunarodne zračne luke u nedjelju iz Miamija za Los Angeles dvoje je putnika na letu sudjelovalo je u svađi i tučnjavi.

Zatražili smo postupanje od strane policije pa su oba putnika udaljeni s leta. Zahvaljujemo posadi zrakoplova jer je brzo djelovala kako bi se riješila situacija, a njihovi su sabrani postupci rezultirali sigurnim okruženjem za sve naše putnike."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:14