BIZARAN POTEZ

Video: Nastavnica šokirala učenike striptizom, a oni jedva dočekali i sve snimili mobitelom

 Screenshot YouTube / Screenshot YouTube

Srednjoškolsci su jedva dočekali da izvade mobitele i snime svoju nastavnicu kako izvodi neki bizaran oblik striptiza nasred razreda da bi usred nastupa podigla majicu i pokazala učenicima grudnjak.

Neobičan ples nastavnice podijeljen je tisućama puta preko Whatsappa i društvenih mreža, a čime je bio izazvan nije poznato.

Video je, pretpostavlja se, snimljen u srednjoj školi u talijanskom gradu Pratom, a izazvao je, očekivano, bijes i roditelja i drugih nastavnika.

Lokalni su mediji izvijestili da se radi o nastavnici informatike, no identitet nije otkriven, prenosi britanski Sun.

Ravnateljica Maria Grazia Tempesti rekla je da je šokirana snimkom te da je škola pokrenula disciplinski postupak i istragu.

Video je prvo na Facebooku navodno objavio bivši učenik škole, Philip Balugani, uz komentar da je ‘njezin ples primjereniji nekom noćnom klubu, a ne razredu’.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:36