BORBA ZA AUTO

VIDEO: NEVIĐENA DRAMA U TV SHOWU Djevojci u bikiniju razbio nos jer ga je isprovocirala

Tijekom ruskog natjecateljskog TV showa u kojem automobil osvaja onaj koji najduže ostavi ruke na vozilu, jedan muškarac izgubio je živce nakon što ga je druga natjecateljica isprovocirala.

Odustao je od igre maknuvši ruke s auta pa dohvatio djevojku koja je kraj njega stajala u bikiniju za kosu i bacio je na pod, a potom je udario u lice.

Djevojka je krvava lica ostala na podu jecajući, a sve je snimljeno kao dio televizijskog programa koji je imitiran diljem Rusije.

Iako napad izgleda šokantno, komentatori ispod videa objavljenog na YouTubeu koji su gledali cijelu emisiju govore kako je bilo pitanje vremena kada će muškarac poludjeti jer ga je djevojka zaista provocirala.

Bila je odjevena u bikini s tangicama, te je visokim potpeticama mahala čovjeku pred nosom, a njemu nije bilo nimalo zabavno.

- Zamolio ju je više puta da prestane, no ona je bila ustrajna. Udarala je cipelom njega i ostale natjecatelje, pljuvala je, psovala... Jednostavno je 'pukao', kao što bi i svatko drugi - pisalo je u jednom komentaru.

Ipak, neki su kazali kako unatoč njezinoj provokaciji njegovo ponašanje nije bilo u redu.

- Slomio joj je nos jer je ona dodirnula njegovo lice cipelom? I vi ljudi mislite da je to normalna reakcija? - napisao je drugi korisnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:15