STRAŠAN KRAJ

VIDEO: OSVETA KUĆNIH LJUBIMACA Ženu osuđenu zbog zlostavljanja životinja pojeli - vlastiti psi

Istražitelji vjeruju da je žena umrla od bolesti, no da su je njezini psi, odnosno križanci pasa i vukova, pojeli da bi preživjeli jer ih nitko nije hranio nakon što je vlasnica umrla
 YouTube

Patriciu Ritz, ženu iz Kentuckyja koja je 1986. bila osuđena zbog zlostavljanja životinja, pojeli su vlastiti psi nakon što je umrla.

Ostaci 67-godišnjakinje otkriveni su u njezinom domu nakon što su susjedi prijavili da je nisu vidjeli više od tjedan dana.

Policajci koji su pretražili kuću pronašli su samo ljudsku lubanju. Istražitelji vjeruju da je žena umrla od bolesti, no da su je njezini psi, odnosno križanci pasa i vukova, pojeli da bi preživjeli jer ih nitko nije hranio nakon što je vlasnica umrla.

Iz neprofitne organizacije Adopt-A-Husky kazali su kako je Patricia Ritz osuđena zbog zlostavljanja 50 pasa, no da ne znaju o čemu je točno bila riječ.

Za okrutno ponašanje od tada pa do 2003. godine optužena je još najmanje pet puta. 1999. na njezinom su imanju pronađena 184 psa, od kojih he 159 moralo biti eutanizirano.

Trenutno se 27 njezinih pasa nalazi u veterinarskoj bolnici, a još 12 u utočištu Ohio Counthy Animal Shelter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:49