StoryEditor
NEKI KAŽU - POLICIJA

VIDEO: OVAKAV BIJEG JOŠ NISTE VIDJELI Bucmasti muškarac samo u gaćama visio s prozora pa pao na kombi: 'Mora da je muž od ljubavnice uranio kući...'

 
 screenshot Youtube

Društvenim mrežama se počela širiti videosnimka na kojoj se vidi kako muškarac samo u gaćama i čarapama visi kroz prozor, a zatim pada s istog prozora na drugom katu, nakon što se muž njegove ljubavnice ranije vratio kući.

Snimljeno je to u Švicarskoj, a na snimci se vidi kako se bucmasti muškarac očajnički drži za rub prozora na drugom katu zgrade.

Vidi se kako pokušava spriječiti bolan i sramotan pad. Ipak, za samo nekoliko sekundi, neizbježno se dogodilo i on je nezgodno pao na bijeli kombi koji je bio parkiran ispod prozora s kojeg je visio.

 

Na snimci se čuje i kako žena koja je cijeli incident snimala, na njemačkom jeziku uzvikuje 'O moj Bože!'.

Muškarac je najprije trbuhom pao na parkirano vozilo, a zatim se otkotrljao s kombija.

Policija u Zurichu je potvrdila taj incident. Rekli su da se to dogodilo u gradu Wallisellen, no nisu iznijeli više detalja., piše The Sun.

Ipak, korisnici društvenih mreža već imaju svoje teorije, pa se tako na Twitteru već piše da se sve dogodilo 'nakon što je muž njegove ljubavnice ranije došao kući', te 'da će se netko pitati odakle udubina na kombiju'.

Daily mail piše, pozivajući se na vlasnika zgrade Daniela Ulmera, da je muškarac koji je pao navodno pritom pokušavao pobjeći policiji.

Nije poznato je li se prilikom pada ozlijedio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 10:35