NEVJEROJATNA PONUDA

VIDEO Ovdje će živjeti muškarac koji oženi kćer tajkuna

Otac još uvijek nudi 380 milijuna kuna onome tko zavede njegovu kćer lezbijku

Tajkun Cecil Chao (76) u rujnu prošle godine ponudio je pravo bogatstvo muškarcu koji zavede njegovu 33-godišnju homoseksulanu kćer te je nagovori na brak.

Cecil Chao odlučio se na taj korak pošto se njegova kći Gigi prošle godine na prigodnoj svečanosti u Francuskoj vjenčala za svoju djevojku s kojom je sedam godina u vezi.

Cecil tvrdi kako ponuda od 500 milijuna hongkonških dolara (oko 380 milijuna kuna) još uvijek vrijedi te da se nada kako će njegova kćer uskoro pronači poštenog muškarca.

- Onaj tko osvoji Gigi uživat će u luksuznom životu, ispričao je Cecil te dodao kako je njegova kćerka još uvijek mlada i lijepa te da ima još 70 posto života da proživi.

Kineski milijarder primio na stotinjak ponuda, no kako nema vremena sa svima razgovarat uputio ih je direktno na svoju kćer.

Kako bi dodatno potaknuo potencijalne mladoženje, Cecil je otvorio vrata svog doma, te pokazao što to podrazmjeva pod 'luksuznim životom'.

Njegova vila na zapadnoj obali Hongkonga, vrijedna stotine milijuna dolara, ima nevjerojatnu površinu od 1.500 metara kvadratnih i raširena je na četiri luksuzne etaže.

Iz dnevnog boravka okruglog oblika sa staklenim zidom pruža se prekrasan pogled na pješčani zaljev.

U sobi se, između ostalog, nalaze pozlaćena sofa, skupocijeni klavir i nekoliko upečatljivih modernističkih skulptura Angela Botelloa.

Kineska umjetnost lakiranja, slike rađene tušem i budistički ornamenti u savršenom su skladu s europskim antičkim namještajem.

Cecil Chao je rođen u relativno siromašnoj obitelji u Šangaju, ali mu se otac obogatio kao brodograditelj.

Po završetku studija, Cecil je izgradio vlastito carstvo.

- Ne bih je tjerao da se uda za muškarca, ali bih svakako više volio da se uda i da dobijem unuke, objasnio je Cecil zašto mu je toliko stalo da pronađe muža svojoj kćeri.

Njegova kćerka Gigi priznala je kako ju je sve to u početku zabavljalo, no kasnije je shvatila kako ima veliku sreću što je otac tako voli.

- Nije stvar u tome da me on ne može prihvatit ovakvu kakva jesam, on se samo ne može pomiriti s odnosom društva prema osobi kao što sam ja, ispričala je Gigi.

Ipak, nakon što je samo u tjedan danan a primila skoro dvije tisuće emailova, stotine pisama i telefonskih poziva od prosaca iz cijelog svijeta, Gigi je zatražila od oca da javno povuče ponudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 03:04