BESRAMNO

VIDEO: OVO JE PREVIŠE ČAK I ZA SVJETSKU PRIJESTOLNICU BLUDA! Ruski par uhvaćen u klinču na plaži, policija ih uhitila i stavila pred TV kamere

 
 Screenshot / YOUTUBE

Ruski turisti Roman Grigorenko (26) i Daria Vinogradova (19) javno su se ispričali jer su se 31. prosinca prošle godine tijekom novogodišnjeg slavlja u Pattayji na Tajlandu na javnoj plaži upustili u seksualni odnos, piše The Sun. Dodali su da se nisu mogli suzdržati te da ih je "obuzela požuda".

"Ispričavamo se zato što smo uvrijedili građane Pattayje i naštetili ugledu grada. Žao nam je", rekli su Rusi u jednom televizijskom prijenosu. Lica su tijekom prijenosa sakrili kirurškim maskama.

Par je prije seksa na plaži uživao u alkoholnim pićima u obližnjem kafiću u Ulici Walking. Policija je rekla da su im Rusi rekli da su izgubili osjećaj za prostor te da nisu znali gdje se nalaze.

Seksualni odnos ruskog para snimio je slučajni prolaznik, a na snimci se može vidjeti kako Vinogradova "jaše" Grigorenka. Ruskinja je potom skinula svoje kratke hlačice od trapera i otkopčala traperice svoga partnera. Par je potom zamijenio pozicije te nastavio voditi ljubav još 30 sekundi nakon čega su se obukli i zaputili prema svom hotelu.

Snimka seksa na plaži stigla je do policije koja je 4. siječnja uhitila ruski par. Osim što su se morali javno ispričati, Grigorenko i Vinogradova kažnjeni su novčanim kaznama od 5.000 tajlandskih bahta, što je nešto više od 1.100 kuna.

Policijski poručnik Piyapong Ensarn rekao je na konferenciji za medije da takvi činovi narušavaju Pattayjin ugled. "Odmah smo na lice mjesta poslali policajce", rekao je.

Ruski je par identificiran uz pomoć snimaka sigurnosnih kamera. Grigorenko je prilikom uhićenja na sebi imao istu "Porn Hub" majicu koju je nosio tijekom seksa na plaži.

Par je pušten nakon što je platio kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:35