NEVOLJA

VIDEO: PA DOBRO, GDJE JE NJIMA PAMET?! Obitelj izašla iz auta u safari parku da izbliza vidi geparde... Majka sa sinom u naručju jedva se izvukla

 
 Screenshot / YouTube

Scenu od koje zbilja zastaje srce snimili su dvojica posjetitelja safari parka Beekse Bergen u Nizozemskoj kad je iz automobila ispred njih izašla obitelj s djetetom, no preblizu čopora geparda.

Na snimci se vidi kako obitelj staje sa strane dok obitelj geparda odmara u hladu. Mama, tata i dijete, svi žele vidjeti geparde izbliza. Turisti koji snimaju cijeli događaj očito se iščuđavaju i ne mogu vjerovati da izvode i dijete van auta u blizini divljih zvijeri.

Obitelj se ipak vraća u auto s francuskim registracijama i nastavlja, no već parsto metara dalje opet izlaze, ovaj put ne samo pogledati, već i prošetati. Uz uzvike i glasne ‘ne, ne’ turisti koji snimaju shvaćaju da su se gepardi iz hlada uputili prema njima. U sljedećoj sceni vidimo dva geparda kako idu prema mami s djetetom u naručju. Obitelj se panično vraća prema automobilu, osim žene s djetetom u naručju koja je imala nevjerojatnu sreću jer je najbrže životinje na svijetu od napada očito odbilo njezino glasno tjeranje.

Posjetitelji Beekse Bergena dobivaju stroge upute da ne izlaze iz automobila, a to je potvrdio i glasnogovornik parka za Daily Mail nakon ovog incidenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:51