OBRAČUN KOD PRNJAVORA

VIDEO: 'PA GDJE ĆE S OVIM? ŠTO SE DOGAĐA?!' Zaprepašteni gosti iz kafića snimili osvetnika kako bagerom uništava automobil svog dužnika

 
 Screenshot / Facebook

U općini Prnjavor u mjestu Kulaši, nedaleko od Banje Luke u Bosni i Hercegovini, ovih je dana jedan muškarac bagerom uništio parkirani automobil.

- Gdje će s ovim - pitali su se gosti kafića dok su zapanjeno gledali u bager koji je ulazio na parkiralište. Bager se zaustavio pored parkiranog crvenog auta i počeo se zabijati u njega. Mještani koji su se našli u blizini u čudu su promatrali i pitali se što se događa, čuje se na snimci koju je objavio portal Prnjavor.info.

Incident se dogodio u petak, a kako neslužbeno doznaje portal Prnjavor, razlog osvete su nevraćeni dugovi.

Nakon osvete bagera automobil je bio jedva prepoznatljiv, no unatoč tome, vlasnik ne želi tužiti nasilnika. Policija je izašla na teren i obavila očevid, a iz PU Banja Luka naveli su za Prnjavor.info:

- S obzirom da se radi o kaznenom djelu koje se goni po prijedlogu oštećenog, oštećeni se izjasnio da ne želi kazneno gonjenje, a policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju eventualnog postojanja prekršaja iz područja javnog reda i mira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2021 08:35