SENZACIJA IZ ZADRA

VIDEO: PETOGODIŠNJAK 'SKINUO' MIŠU KOVAČA I POSTAO INTERNETSKA ZVIJEZDA Raspjevani Gabriel već ima obožavatelje i izvan granica Hrvatske

 Screenshot

Već nekoliko dana na Facebooku se s oduševljenjem dijeli video talentiranog malog Zadranina, petogodišnjaka Gabriela Čačića, koji uz pratnju oca Josipa na harmonici izvodi pjesmu 'Proplakat će zora' legendarnog glazbenika Miše Kovača, piše Slobodna Dalmacija.

Snimka je pregledana više od 185.000 puta, a dječakova oca, zadarskog glazbenika koji inače svira u bendu Mambo, poprilično je iznenadila pozornost koju je privukla.

'I ja sam već s dvije godine počeo pjevati, svirao sam harmoniku na svadbama, a Gabriel je naslijedio od mene talent za glazbu. Vesele ga i pjevanje i sviranje. Najsretniji smo kad imam slobodnog vremena, kad nisam na gažama, pa onda nas dvoje doma pjevamo i sviramo', rekao je tata Josip za portal Kalelarga.info.

'Raduje me oduševljenje koje su ljudi pokazali. Sve je ispalo spontano. Pjesmu smo snimili onako bez veze i mislili je podijeliti s mojim Facebook prijateljima. No hvala svima koji su snimku dijelili dalje i pohvalili je', komentirao je Čačić.

Njegov raspjevani sin Gabriel bez teksta je ostavio i susjede Srbe. Na društvenu mrežu stižu mu čestitke čak i iz Beograda te Smedereva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:04