NAPALA POLICAJCA

VIDEO: PIJANA UDOVICA NAZVALA 911 'Nitko mi ga nije stavio godinama, tako sam napaljena'

Kazala je policajcu da je seksi i pitala ga je li oženjen

Pijana 58-godišnja udovica završila je iza rešetaka nakon što je nazvala 911 i zatražila ih da joj pošalju policajca da odradi 'malo dodatne dužnosti'.

Maria Montenez-Colon, iz floridske Punta Gorde, prvi je put te večeri nazvala 911 i kazala kako želi svoj automobil nazad.

Policajac koji se odazvao na poziv i došao do njezine kuće, kazao je da je bila vrlo pijana i napasna. Kazala mu je da je seksi i pitala ga je li oženjen.

- Nitko mi ga nije stavio godinama, tako sam napaljena - kazala je policajcu koji ju je pokušao vratiti natrag na temu zbog koje je došao.

- Što mogu učiniti za vas? - upitao ju je, a ona mu je odgovorila da je prepisala Corvettu na svog posinka nakon smrti svog supruga, no da sada automobil želi natrag.

Policajac je tada shvatio da joj ne može pomoći te je otišao. No tu nije bio kraj priče.

Maria Montenez-Colon ponovno je nazvala 911 te se požalila na policajca koji se vratio do njezine kuće s pratnjom kojoj je Maria kazala: - Vaš kolega je pravi gospodin, no odbio me pa sam ljuta.

Tada joj ju je policajac podsjetio da ne može zvati 911 bez razloga, a ona mu je odgovorila: - Znam, no kako bih vas drugačije navela da me poj***te?

Mariu Montenez-Colon tada su uhitili i strpali iza rešetaka zbog ometanja rada službe 911.

Susjedi kažu da se ne čude njezinom postupku, no da joj nije mjesto iz rešetaka već na odjelu za liječenje alkoholizma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 20:52