SVE JE SNIMLJENO

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO JE RADNICA U McDONALD'SU MLATILA MUŠTERIJU Posvađali su se zbog banalnog razloga: 'Ajmo se potući!'

 
 Screenshot / YOUTUBE

Posjetiteljica jednog McDonald'sovog u američkom gradu Las Vegasu navodno je htjela šalicu za vodu napuniti besplatnim gaziranim sokom, a kada joj je voditeljica restorana rekla da to ne može napraviti te ugasila stroj za točenje soka, posjetiteljica je jednu djelatnicu McDonald'sa pogodila shakeom, piše Daily Mail.

Ubrzo nakon toga izbila je tučnjava između djelatnice i posjetiteljice.

Ovaj okršaj u McDonald'su mobitelom je snimila Marie Dayag, stanovnica Las Vegasa i sudeći prema videu koji je na svojem Facebook profilu objavila nakon objave videa tučnjave, prijateljica djelatnice restorana.

Na Dayaginom se videu može vidjeti da je tučnjavi evidentno prethodila svađa između djelatnice McDonald'sa i posjetiteljice restorana, no zbog loše kvalitete zvuka nije moguće čuti točno oko čega su se dvije djevojke posvađale. "Zato si ti iza je***** pulta", rekla je posjetiteljica restorana prije nego što je preko pulta navodno bacila krumpirić. Posjetiteljica je nekoliko puta ponovila i riječi: "potucimo se".

Tučnjava koja izbija između djelatnice McDonald'sa i posjetiteljice restorana uključuje udaranje metalnim pladnjem za posluživanje i puno šaketanja. Djelatnica McDonald'sa udarac pladnjem jedva da je osjetila, a njezini je kolege nisu uspjeli ni onemogućiti u opetovanom udaranju posjetiteljice.

Nakon što se nakon nešto vremena sukob smiri, posjetiteljica restorana nastavlja s provokacijama te tučnjava ponovno počinje prije nego što snimka prestane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:25