SMRTONOSNA MJEŠAVINA

VIDEO: PRAVI POPAJ Bodibuilder si u ruke ubrizgava koktel ulja i alkohola kako bi njegovi mišići bili što veći

Arlindo de Souza (43) vjeruje kako ima najveće ruke u Brazilu - njihov opseg mjeri čak nešto više od 73 centimetra. U svoje mišiće bodybuilder si je ubrizgao opasan koktel baby ulja i alkohola kako bi ih napumpao, odnosno kako bi mišići natekli. No ta mješavina ne čini ga nimalo snažnijim pa može podići samo utege 'uobičajene' težine.

Čak i sam Souza priznaje kako ta mješavina može uzrokovati opasne infekcije u mišićnom tkivu. Nekima, koji su ranije koristili takav koktel, amputirana je ruka, a neki su i umrli.

- Moj prijatelj Paulinho je umro zbog ove stvari. Jako me pogodila njegova smrt. On je uzimao koktel, ja sam uzimao koktel, no on je prešao granicu. Savjetujem svakome da ne koristi tu mješavinu. Ja sam ju prestao uzimati, kao i ostale stvari, no još uvijek je u meni poriv da ga počnem ponovno koristiti. Za sad se uspijevam kontrolirati - kazao je Souza.

Obožavatelj Arnolda Schwarzeneggera, poznat u svom rodnom gradu kao 'Planina', prvo je uzimao koktel steroida, hormona i vitamina kako bi njegovi mišići bili što veći.

A onda mu je kolega iz teretane, prije dvije godine, ponudio mješavinu ulja i alkohola.

- Uzmi ovo, narast ćeš u samo nekoliko dana. Ubrizgao sam injekcijom sadržaj u ruku i istog je trena natekla. Nisam ništa osjećao, ponekad bi mi se malo vrtilo, no ništa više od toga. Vježbao sam kao i prije, pa se ni moja snaga nije promijenila - prisjetio se Souza koji je sada, zabrinut za svoje zdravlje, posjetio liječnika. No oni ga zasad odbijaju operirati.

Iako je Souza prestao koristiti ulje i upozorava druge da ga se klone, kaže da se koktel nastavlja širiti među bodybuilderima u Brazilu i ostatku Južne Amerike.

- Nemoguće je imati tijelo kao moje, a da nešto ne uzimate. Neki uzimaju, no ne žele priznati. Oni koji imaju tolike mišiće, a tvrde da ništa ne uzimaju, lažu - kazao je Arlindo de Souza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 13:25