IZGLEDA KAO STARICA

VIDEO Prekrasnu američku manekenku uništila je droga: Zubi su joj istrunuli, a koža je prekrivena krastama!

Njezina obitelj na rubu je očaja, pa su pomoć odlučili potražiti u televizijskoj emisiji poznatog američkog psihologa dr. Phila
 You Tube

Jael Strauss, 28-godišnja bivša natjecateljica u TV emisiji 'America's Next Top Model' koja je 2007. godine u showu Tyre Banks zadivila gledatelje svojom ljepotom i jednostavnošću, posljednjih šest godina vodi iscrpljujuću bitku protiv ovisnosti o metamfetaminima.

Njezina obitelj na rubu je očaja, pa su pomoć odlučili potražiti u televizijskoj emisiji poznatog američkog psihologa dr. Phila. On je organizirao intervenciju te je okupio njezinu cijelu obitelj. No, taj zadatak nije bio lak jer su je prvo morali pronaći i nagovoriti da se pojavi.

Jael se pojavila u emisiji te je svojim izgledom i ponašanjem šokirala gledatelje. Nekada prekrasna djevojka, savršene puti i lijepog tijela potpuno je propala. Koža joj je prekrivena krastama, zubi su joj uništeni, a toliko je mršava da doslovce jedva stoji na nogama.

Iako je pristala doći u studio odmah na početku snimanja izletjela je na ulicu, a dr. Phil je trčao za njom. No, pokušaj njene obitelji pokazao se uzaludnim jer joj pomoći nije uspio čak niti dr. Phil. Odbila je bilo kakav oblik pomoći te je napustila emisiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:01