MONSTRUOZAN ČIN

VIDEO: 'PRIZOR JE BIO STRAŠAN' Rodila bebu i godinu i pol držala je u prtljažniku auta, našli je šokirani mehaničari

Kako je prepričao medijima serviser, žena je mirno pušila i bez nervoze čekala policiju koju su radnici pozvali
 AFP

U Francuskoj je policija uhitila jedan bračni par, portugalskih gasterbajtera zbog zlostavljanja djeteta. No, da stvar bude bizarnija i strašnija pobrinula se majka nesretne djevojčice. Naime, mehaničari u jednom servisu, čuli su kako nešto lupa u prtljažniku auta koje im je jedna 45-godišnja žena dovela na popravak, a kada su ga otvorili vidjeli su neuhranjenu, golu i zaostalu djevojčicu od nekih godinu i pol dana.

- Prizor je bio strašan. Djevojčica je ležala u vlastitom izmetu, nije mogla podignuti glavu. Bila je blijeda kao krpa. Najgore je što majka u tome nije vidjela ništa loše niti nenormalno - rekao je mehaničar Guillaume Iguacel.

Kako je prepričao medijima serviser, žena je mirno pušila i bez nervoze čekala policiju koju su radnici pozvali. Vrlo se brzo ustanovilo da je izmučena djevojčica dijete vlasnice automobila, koja ju je od rođenja skrivala od svog muža i ostalo troje djece.

Policija je objavila da je ovaj monstruozni slučaj na rubu pameti, ali kažu da fizičkog nasilje prema djetetu nisu ustanovili. Uhitili su i oca djevojčice, a prema francuskim zakonima oboje mogu dobiti do 10 godina zatvora.

Oba roditelja su nezaposleni i živjeli su od socijalne pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:36