JE LI TO PRAVOSUĐE?

VIDEO: SKANDALOZNA ODLUKA SUDA Muž joj skoro prerezao vrat, a ona mu se mora javljati i slati fotografije

Bez obzira na sve informacije i njihovu šokantnost, Allman je od suda dobila obavezu da se bivšem suprugu javi minimalno tri puta godišnje. Mora mu poslati pismo i fotografije sinova inače i ona ide u zatvor
 YouTube screenshot

Engleskinja Natalie Allman prije tri godine prošla je kroz pravi pakao zbog svog, sada bivšeg, supruga koji ju je brutalno tukao i pokušao prerezati grkljan. Najgore od svega što su sedmosatno zlostavljanje gledali njihovi sinovi.

Njezin suprug i nasilnik te inače vojnik, Jason Hughes, osuđen je na devet godina zatvora zbog mučenja Allman, no tu ne prestaju problemi. Naime, više godine kasnije, Allman je prisiljena javljati se svom bivšem suprugu i slati mu fotografije sinova.

- Živjeli smo odvojeno nekoliko tjedana, no on je ipak ostao živjeti u kući dok ne pronađe novi stan. Kada je saznao da se viđam s drugim muškarcem, jedne me noći napao. Probudio me udarcima. On je klečao pored mene i udarao me svom snagom. Svaki put sve jače i jače. Krvi je bilo na sve strane, no to ga nije spriječilo da nastavi - ispričala je Natalie Allman.

Bez obzira na sve informacije i njihovu šokantnost, Allman je od suda dobila obavezu da se bivšem suprugu javi minimalno tri puta godišnje. Mora mu poslati pismo i fotografije sinova inače i ona ide u zatvor. Također, sud je Hughesu dopustio da sinovima šalje čestitke za rođendan, Božić i Novu godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:25