KAKAV GLAS!

VIDEO: SLUČAJNA PJEVAČICA IZ PODZEMNE POSTALA VIRALNI HIT, A KAKO I NE BI, ZVUČI BRUTALNO! Evo što je otkrila u showu slavne Ellen DeGeneres

 
Charlotte Awbery
 INSTAGRAM

Prije nekoliko dana svijet je obišla snimka iz londonske podzemne željeznice na kojoj je nepoznata žena zaustavljena i zamoljena da otpjeva filmski hit, pjesmu "Shallow" Lady Gage i Bradleyja Coopera.

Dama, koja je svojom izvedbom sve ostavila bez teksta, zove se Charlotte Awbery, a zahvaljujući iznenadnom susretu s komičarem Kevinom Freshwaterom, njezino ime ne prestaje puniti medijski prostor, piše Slobodna Dalmacija.

U svojoj emisiji ugostila ju je i Ellen DeGeneres, koja je za Charlotte pripremila zanimljivi poklon. Naime, Ellen ju je nagradila godišnjom propusnicom za podzemnu, kako zgodno, ali i "skromnom" napojnicom od čak 10.000 funti.

U emisiji je Charlotte objasnila da je u trenutku kad ju je Kevin zaustavio išla na sastanak s prijateljicom. Snimka iz podzemne na YouTubeu je pregledana više od 60 milijuna puta, a Charlotte na Instagramu prati više od 400.000 fanova.

Charlotte je u razgovoru s Ellen otkrila da pjeva već 15-ak godina, uglavnom na svadbama, a na njezinu Instagram profilu možete poslušati kako izvodi pjesme Alicije Keys, Whitney Houston, Céline Dion i Princea, piše Slobodna Dalmacija.

Njezina izvedba u podzemnoj hit "Shallow" vratila je na ljestvicu top 40 iTunesa, a neki obožavatelji su primijetili da Charlotte Awbery čak i fizički pomalo sliči Lady Gagi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:43