JE LI SE OVO ZAISTA DOGODILO?

VIDEO: SNIMKA KOJA JE ŠOKIRALA GRAĐANE, A REAKCIJA GRAĐANA ŠOKIRALA JE SVE DRUGE 'Zar ova žena vuče svoje dijete po pločniku?!'

 
 Schreenshot: YouTube

Nevjerojatna snimka na kojoj žena po pločniku vuče dijete vezano uzicom jučer se pojavila na društvenim mrežama.

Video je snimio izvjesni Joe Cain u središtu Liverpoola, a na njemu neimenovana žena u jednoj ruci nosi plavi ruksak, dok u drugoj drži uzicu kojom vuče dijete po pločniku.

Iako su mnogi korisnici odmah posumnjali da je riječ o lutki, budući da se dijete čini nepomično, a žena ga vuče bez velikog napora, gospodin Cain inzistira da je riječ o pravom djetetu.

- Šetao sam gradom kada je dijete palo na pločnik, žena je to zapazila i svejedno nastavila koračati - rekao je Cain za Liverpool Echo.

- Iskreno, činilo mi se da je dijete dobro, ali neki drugi ljudi koji su vidjeli ovaj prizor tvrde da nije. U svakom slučaju, žena je šetala s djetetom na ovaj način neko vrijeme. Ulovila nas je sve spuštenog garda. Nitko nije znao što da napravi ili kaže - rekao je Cain.

Otkako je stavljen na društvene mreže video je podijeljen više tisuća puta, a mnogi korisnici Twittera upitali su se kako to da nitko od prolaznika nije uskočio i spriječio ženu da vuče dijete pločnikom.

Lokalna policija zna za video te je zamolila građane da se jave ako imaju saznanja o navodnom incidentu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. siječanj 2022 17:29