LIKVIDIRAO OBITELJ

VIDEO: TEKSAŠKI MASAKR Hladnokrvni ubojica dva puta pao u nesvijest dok je sudac opisivao zločin

 Screenshot

Teksašanin Ronald Leea Haskell (33), koji je prije dva dana totalno poludio pa je u koljačkom pohodu divljački zaklao šestero članova obitelji bivše supruge, uključujući četvero djece, dva puta je pao u nesvijest kada je tužitelj na sudu citirao detalje njegovog krvavog zločina.

Haskell je tijekom saslušanja stajao ispred suca kada je odjednom pao na zemlju. Policija ga je brzo podigla na noge, ali je nakon minite ponovno izgubio svijest. Nakon toga su ga stavili u kolica i odveli iz sudnice.

- Na njegovom se licu vidjelo da je ostalo bez krvi, a i koljena su mu se odsjekla. Vidljivo je da se boji. Mislim da ne razumije što se događa - rekao je njegov odvjetnik Doug Durham.

Prije nego što se srušio, Haskell je odgovorio na nekoliko pitanja koja mu je postavio sudac izgovarajući mu njegova prava.

- Možda mu sada dolazi do glave što je učinio. Ovo nije televizija, nije fikcija. Sada se suočava s posljedicama - izjavio je zamjenik tužitelja Tammy Thomas.

Sve je krenulo kada je Haskell krenuo u potragu za svojom bivšom ženom. S tim je ciljem došao u kuću njenje sestre Katie Stay gdje je ubio nju, njenog muža Stephena i četvero djece starosne dobi od 4 do 14 godina.

Prema službenoj istrazi, oni su mu odbili reći gdje se nalazi njegova bivša supruga. Zbog toga ih je odlučio vezati, a u jednom trenutku im je lica prislonio na pod te im pucao u potiljak.

FOTO: AFP

Ovu tragediju uspjela je preživjeti njihova 15-godišnja kćer, koja se nakon pucnjave pravila da je mrtva. Iako je zadobila frakturu lubanje kada joj je metak okrznuo glavu, uspjela je pozvati pomoć

Policiji je uspjela reći tko je počinio ovaj strašni zločin. Osim toga ispričala im je kako njen ujak planira pobiti svu njihovu rodbinu.

Na svu sreću u tome nije uspio. Nakon trosatnog obračuna, policija ga je uspjela privesti i odvesti u pritvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 15:47