SUKOB ZBOG NAPOJNICE

VIDEO: UHITILI SPIDERMANA Ovaj čovjek-pauk nije mogao pobjeći skokovima sa zgrada

 Screenshot

Jedna obična američka obitelj je bila u posjeti gradu koji nikad ne spava, New Yorku. Na Times Squareu naišli su na Spidermana, čovjeka-pauka. Žena je uzela fotografski aparat i zamolila ga da im pozira, on je pristao, uslikan je. Žena se tada mašila lisnice i pružila mu dolar.

Spiderman se ozbiljno zajapurio i počeo vikati kako on radi samo za novčanice veće od 5 dolara. U blizini je bio policajac koji je čuo buku, prišao je i pitao u čemu je problem.

Kad je čuo detalje rekao je zbunjenoj ženi da Spiderman smije raditi samo za napojnicu (tip) te da nema cjenik (u tom bi slučaju morao plaćati porez).

No, eto onda iznenađenja. Čovjek odjeven u kostim borca protiv zločina, 25-godišnjak iz Brooklyna, prezimena Bishop, okomio se na policajca te opet počeo vikati da to nije njegov “j….. posao”. Nakon toga je prekipjelo i stvarnom čuvaru zakona pa je odlučio privesti kostimiranog, ali ovaj se izmaknuo, udario policajca u lice i pobjegao. Jasno, ne daleko, jer su ga ubrzo, lako vidljivog u gomili - a nije mogao skakati među neboderima - uhitili drugi stvarni čuvari reda. I sad ga čeka niz optužbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:24