NE DAJE AUTO!

VIDEO: VLASNIK AUTA POPUT NINDŽE SPRIJEČIO KRAĐU Kada je vidio kako mu lopov krade auto, munjevitom i spretnom reakcijom riješio je situaciju

 Screenshot/YouTube

Policijske snage australskih Sjevernih teritorija objavile su video incidenta na kojem se može vidjeti kako vlasnik automobila na jednoj benzinskoj postaji u gradu Darwinu odlazi platiti uslugu, prenosi ABC .

U trenutku kada se vlasnik dovoljno udaljio od automobila, iz tame se druga osoba približila automobilu te je ušla na vozačevo mjesto budući da je automobil po svemu sudeći bio otključan.

Kada je vlasnik uočio da mu je netko ušao u automobil, može ga se na snimci vidjeti kako se u punom trku približava automobilu da bi poput 'nindže' uskočio u njega ne bi li pokušao spriječiti krađu. Vlasnik nije uspio iz prvog pokušaja ući u automobili, no iz drugoga je, a kad je ušao u njega, kradljivac je odmah iz njega iskočio i pobjegao.

Policija Sjevernih teritorija objavila je snimku sa sigurnosne kamere u želji da uhvate 24-godišnjeg Timothyja Slatera, osobu koju se sumnjiči za neuspjelu krađu automobila. Osim toga, policija Slatera traži i zbog niza prekršaja koji uključuju nanošenje tjelesnih ozljeda, nezakonito korištenje motoriziranog vozila i krađu.

Policija poziva javnost da se Slateru ne približava, a da sve informacije koje ima jave u obližnju postaju.

Video sprečavanja krađe zbog svoje se atraktivnosti vrlo brzo proširio društvenim mrežama. 'Tip čiji je to automobil ... morate ga pronaći jer se čini da je on neki tajni agent ili nešto! Nikad nisam vidio tako nešto', objavio je jedan korisnik. 'Epski nindža skok u suvozačevo mjesto, tko god da to bio', napisao je drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 00:23