KAKAV GAF

VIDEO: ZAHVALIO SE I ŽENI I DJEVOJCI PA POSTAO INTERNETSKA SENZACIJA Nogometaš napravio grešku u prijenosu uživo: 'Nadamo se da si još uvijek živ...'

 Screnshot / YouTube

Nogometaš iz Gane postao je internetska senzacija kad se nakon utakmice u prijenosu uživo slučajno zahvalio i supruzi i djevojci.

Mohammed Anas, nogometna zvijezda južnoafričkog kluba Free State Stars, proglašen je igračem utakmice u petak navečer, no to mu vjerojatno neće pomoći ispraviti grešku koju je napravio.

U razgovoru za medije, koji se prenosio uživo, Anas je u brzini, još zadihan zahvalio ženi i djevojci. Iste sekunde se, doduše, pokušao ispraviti, no lapsus linguae je ostao zabilježen na kamerama.

‘Prvenstveno, želim izraziti zahvalnost obožavateljima, a onda i svojoj supruzi i djevojci. Mislim, supruzi, oprostite na ovome, jako mi je žao, mojoj ženi sam mislio. Jako te volim, volim te svim srcem’, izgovorio je Mohammed.

22-godišnjak je u utakmici postigao dva gola, no fanovi su se na Twitteru zapitali kakva mu je bila sudbina nakon ove izjave. ‘Dobro jutro, Mohammed Anas, nadamo se da si još uvijek živ’, ‘Mohammed Anas, kako si spavao? Možeš li ovo pročitati’ i ‘Je li netko provjerio kako je Mohammed Anas danas’, samo su neki od komentara koji su dočekali nogometaša...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:14