'PRLJAVI POSAO'

VIDEO Želite prekinuti vezu? Za samo 50 kuna to će umijesto vas učiniti Web stranica

ZAGREB - Prekid veze je uvijek traumatično iskustvo. Neki čak ostaju duže u lošim vezama samo kako nebi povrijedili partnera ili partnericu raskidom veze. No, za to više ne trebate brinuti jer su osnovane posebne internetske stranice koje prekidaju veze umjesto vas.

Jedna takva je Web stranica iDUMP4U, (u prijevodu "prekidam umjesto tebe") koja za vas odradit taj prljavi posao. Cijena ostavljanja ovisi o tome kakva je veza bila, pa se za "obični" prekid plaća oko 50 kuna, za prekid zaruka 150 kuna, a za poziv koji najavljuje rastavu braka 300 kuna. Sve to se obavlja telefonom ili putem pisma, a njihov moto jest 'zadržati štetu na minimumu pri ostavljanju neželjenog partnera'.

Stranka sama izabere želi li svoju drugu nesuđenu polovicu ostaviti putem telefonski ili pismeno. Najjednostavniji način ostavljanja partnera jest telefonski prekid u kojem se nabrajaju svi razlozi zbog kojih stranka želi okončati odnos.

Također postoji i platinasti paket, kada netko od agenata osobno dostavlja poruku onome koji je ostavljen umjesto hladnog telefonskog poziva, a neke kompanije zahtijevaju osiguranje u slučaju da glasnik bude ozlijeđen nakon što dostavi lošu vijest.

Vlasnici kompanija tvrde kako je to novi i civilizirani način ostavljanja te je bolje rješenje za prekid nego slanje sms ili e-maila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:46