ČUDOM PREŽIVIO

VJEROVALI ILI NE Muškarac se 30 puta izbo nožem, skočio s petog kata i preživio: Izvukao se s lakšim ozlijedama!

Stanovnik srbijanskog grada Niša M. Đ. (30) lakše je ozlijeđen nakon pokušaja samoubojstva kojeg je izveo skočivši s petog kata zgrade, nakon svađe s djevojkom. Neposredno prije toga se nožem 30 puta ubo u prsa. Mladi muškarac je sa 20 metara visine pao na parkirani automobil, a liječnici iz Hitne pomoći su konstatirali da ima samo prijelome dvije kosti na šaci i skočnom zglobu, ali i površinske rane zadobivene nožem.

M.Đ. je djevojku čekao ispred zgrade u kojoj ona živi u iznajmljenom stanu. Kada je ona stigla u pratnji drugog muškarca, došlo je do svađe između djevojke i M.Đ.-a. Kasnije se svađa nastavila u stanu, a M.Đ. je tada u nastupu bijesa polomio i neke dijelove namještaja. Nakon toga se isjekao po prsima i skočio s petog kata. Bio je svega svjestan u trenutku kad su stigli liječnici.

Prof. dr. Milorad Mitković s Ortopedske klinike u Nišu konstatirao je da se ozljede, koje nisu znatne s obzirom na činjenicu da je M.Đ. skočio s velike visine, mogu objasniti amortizacijom pada na automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 18:16