UŽITAK KOJI OPUŠTA

Za 500 kuna šest zmija: Zabavni park uveo masažu s pitonima

Kraljevski piton plazi po tijelima klijenata koji se nakon toga spuštaju niz tobogan smrti
 AFP

LONDON - Posjetitelji tematskog parka u pokrajini Surrey u Velikoj Britaniji od sada će moći uživati u opuštajućoj masaži koju će im priuštiti - kraljevski pitoni. Park “Svijet avantura” u Chessingtonu svim zainteresiranima nudi masažu zmijama da se “opuste” prije no što krenu na adrenalinsku vožnju naziva “Kobra”.

- Masaže uz pomoć zmija kod ljudi izazivaju osjećaj opuštenosti, jer zmije, koje su sazdane od samih mišića, stimuliraju cirkulaciju - izjavila je glasnogovornica parka. Neobična ponuda je samo za one koji posjete VIP odjeljak u najnovijem dijelu parka koji nosi ime “Divlja Azija”. On je baziran na replikama drevnih kraljevstva, a najatraktivniji dio je vožnja na rollercoasteru koji se diže 90 metara u zrak i spušta se pri brzini od gotovo stotinu kilometar na sat.

Prošle je godine jedan izraelski kozmetički salon dospio u novine, nakon što je ponudio zmijsku masažu. Za oko 500 kuna klijentima su nudili šest zmija koje nisu otrovne da plaze po njihovim tijelima. Kad se uspije zatomiti prvotno gađenje, navodno je ljudima fizički kontakt s tim bićima vrlo ugodan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:59