Zaljubite se u Bolero!

Unosite li dovoljno tekućine tijekom dana? Vjerojatno će mnogi na prethodno pitanje odgovoriti negativno, a pod razlogom najčešće se navodi “ne sjetim se piti” i “ne volim piti vodu”. No, što ako vam kažemo da možete piti ukusan sok, pun okusa i arome, a pritom bez imalo straha da se radi o nezdravom napitku punom šećera koji će štetiti vašem zdravlju na niz načina: od povećanja opasnosti od razvoja dijabetesa, razvoja karijesa do pretilosti koju svi pokušavamo izbjeći? Dakle, postoji ukusno i zdravo rješenje kako unositi dovoljne količine vode i pritom uživati u svakom gutljaju!

Napravite si Bolero napitak, ponesite ga na posao, u školu, na predavanje, na izlet, na trening, pripremite da prijateljima… Bolero napitak možete pijuckati doslovno u svakom trenutku u danu i možete ga podijeliti s najmilijima.

I što je gotovo nevjerojatno: Bolero instant napitak dolazi u nevjerojatnih 55 okusa, od dobro nam poznatih aroma naranče, banana, limuna do egzotične guave, manga, papaje, tamarinda… Jednostavno, Bolero svojim izborom okusa može zadovoljiti najizbirljivija nepca!

No, osim kao napitak, s Bolero sokom možete napraviti ukusan desert, topli napitak, smoothie, sladoled i sve – bez šećera i bez grižnje savjesti!

Što je Bolero?
Bolero instant napitci su jedinstveni na tržištu iz više razloga:
1. Bolero instant napitci su BEZ šećera, BEZ konzervansa, BEZ glutena, BEZ umjetnih aroma I bojila
2. Bolero instant napitci su ojačani vitaminom C koji je jedan od najjačih antioksidansa s nizom pozitivnih učinaka na ljudsko zdravlje
3. Bolero instant napitci su pogodni za djecu, dijabetičare, osobe na dijeti
4. Bolero instant napitci imaju samo par kalorija

Pakiranja Bolero instant napitaka
Bolero instant napitci su praktično pakirani u vrećice, što ih čini prikladnima da ih stavite u džep i svoj napitak napravite neposredno prije konzumacije.
Bolero dolazi u dvije vrste pakiranja:
Bolero Classic
Svaka vrećica teži 9 g i dovoljna je za pripremu 1,5 – 2,5 litara soka ovisno o vašoj želji za intenzivnošću. Ove male vrećice vrlo su pogodne za nošenje bilo kamo, a priprema je jednostavna – samo dodajte 1,5 – 2,5 l hladne vode i promiješajte.
Bolero STICKS kutijice
Bolero Sticks kutijice sadrže po 12 vrećica za pripremu 0,5 – 1 litre soka ovisno o vašoj želji za intenzivnošću okusa.
Osim toga, Bolero dolazi i u dva posebna pakiranja namijenjena aktivnim pojedincima:
BOLERO Izotonik Sport
Preporuča se za korištenje kod intenzivne tjelesne aktivnosti i dehidracije. Ovaj Bolero je brzi izvor energije, ugljikohidrata, mineralnih soli i vitamin čime se pobjeđuje dehidraciju i umor te pospješuje ravnotežu elektrolita u organizmu. 1 vrećica dovoljna je za pripremu 1,5litre napitka.
Bolero Energy Drink
Bolero Energy drink posebno je pogodan za osobe koje mentalno i fizički žele postići više. Ima učinak energetskog napitka. 1 vrećica dovoljna je za pripremu 250ml napitka.

Gdje kupiti Bolero sokove?
Bolero sokove možete kupiti narudžbom preko službene stranice Bolero Drinks Hrvatska, kod ovlaštenog uvoznika za Bolero sokve za Republiku Hrvatsku. Narudžbe se dostavljaju na vašu kućnu adresu.

Probajte Bolero, izvrstan je! I budite spremni da ćete se zaljubiti u Bolero!


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:26