PRIVLAČI POGLEDE

ZASTUPNICA 'Svi gledaju u moje goleme grudi, alija mislim da su na meni najljepše oči'

 Twitter

Karen Danczuk je zastupnica u općinskom vijeću Kigswayja na sjeveru Engleske, supruga je zastupnika u britanskom parlamentu, a u svojoj je domovini i diljem svijeta najpoznatija po opsesivnom objavljivanju selfija na Twitteru, na kojima redovito ističe svoj impozantni dekolte.

U intervjuu za Mail on Sunday kaže da grudi nikada nije mjerila. 'Nosim grudnjak veličine 'E' jer oni veći brojevi... Zastrašujući su, zar ne?', kaže Karen. Na novinarsko pitanje objavljuje li, na veselje puka na Twitteru, svoje selfije kako bi lakše eventualno i sama skočila iz općinskog vijeća u Westminster, odgovara da fotke ne stavlja na mrežu radi publiciteta.

'Nije da se pogledam i kažem samoj sebi 'Joj Karen, baš divno izgledaš'. Nisam toliko samouvjerena ili arogantna koliko ljudi možda misle. Nisam žedna slave. Samo slikam selfije kao što to rade i milijuni drugih, dok gledam svoja posla. Grudi ističem jedino kada izlazim van, kada se sredim za petak navečer, a tada nisam zastupnica ili poduzetnica Karen, nego samo ja. I to je dozvoljeno. Kako god, ako bih baš morala izdvojiti najljepši dio mog tijela, rekla bih da su to oči', iskreno će Karen.

Foto: Twitter

Kaže da su joj mnogi, ali ne zbog očiju, nudili pozamašne svote da pozira potpuno gola, no sve ih je dosad odbila. 'Nećete moje atribute na naslovnici nekog časopisa vidjeti tako skoro. Ja sam žena, imam sise i ako želite razgovarati s njima, to je OK, ali možete razgovarati i s mojim mozgom. Ja vam nisam bijesna feministica', tvrdi Karen.

Premda inzistira da grudima ne pokušava dovesti svoju političku karijeru do uspona, ipak zahvaljuje svima koji su joj dali podršku zbog seksi selfija. 'Nipošto ne treba podcjenjivati koristi koje su mi selfiji donijeli', rekla je.

Foto: Twitter

Njezin suprug Simon Danczuk, zastupnik u britanskom parlamentu, kaže da mu žena izgleda jako pametno i da je on prilično sretan kada vidi njezin dekolte.

No, pojavili su se i kritičari njegove supruge, među njima i bivša konzervativna parlamentarka Louise Mensch, koja se ne može pohvaliti dubokim dekolteom, ali je svojevremeno bila poznata kao obožavateljica ludih noćnih tuluma. No, Karen takve kritike odbacuje i pripisuje ih klasnom ratu koji konzervativci vode već desetljećima.

'Često nailazim na snobove. Susrećem se s ljudima poput Louise Mensch koji vjeruju da bi svatko trebao znati koje mu mjesto u društvu pripada. Ali mi smo svi različiti i vjerujem da bi laburistička vlada bila otvorenija prema ljudima poput mene. Ja sam laburistica. Sebe smatram dijelom radničke klase i nikada neću zaboraviti odakle sam potekla. Zbog činjenice da sam sada pripadnica srednje klase neki misle da bih trebala početi glasovati za konzervativce, e pa neću', odrješita je Karen.

Foto: Twitter

Za Twitter kaže da je opušta. 'Obožavam Twitter, to je sjajan način da se kreativno izrazite o samom sebi i tome što radite', kaže.

'Selfije nikada ne planiram, oni se jednostavno dogode. Nemam se namjeru mijenjati jer bih tada samu sebe iznevjerila. Ono što vidite na tim fotkama, to sam ja. Ja sam više od zastupnikove supruge, ja sam poduzetnica i majka', dodala je.

Foto: Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 01:53