Želite skinuti dioptriju i uštedjeti do 10 tisuća kuna? Evo kako!

Cijene korekcije vida laserom razlikuju se i po nekoliko tisuća kuna po oku od klinike do klinike, pa često nije lako donijeti odluku kome ukazati povjerenje. U tome vam može pomoći stručno mišljenje kuće Doktor 1A koja provodi strogo kategoriziranje takvih klinika.

Kao što vjerojatno već znate, lasersko skidanje dioptrije nije jeftino. Početna cijena po oku kreće se oko šest tisuća kuna, a oni najskuplji tretmani penju se i na više od deset tisuća kuna po oku. S obzirom da si rijetki među nama mogu priuštiti da u gotovini plate i 20 tisuća kuna za skidanje dioptrije na oba oka, često pribjegavamo kartičnom plaćanju pa za zahvat izdvajamo i kroz period od pet godina. Naravno, ako se na njega odlučimo.

Isti rezultat, višestruko veća cijena

Uzmimo za primjer Marka i Jana. Marko je zahvat laserskog skidanja dioptrije lani platio oko četiri tisuće kuna dok je Jan u isto vrijeme izdvojio 15.500 kuna. Nakon godinu dana, kod obojice je rezultat isti - nemaju dioptriju, ne nose naočale i sretni su zbog toga. No, Marko je vjerojatno još sretniji od Jana jer je on na zahvatu i uloženom trudu u dobar odabir klinike uštedio više od 11 tisuća kuna.

Informirajte se na pravom mjestu

Kako vi ne biste prošli kao Jan, savjetujemo vam da ne srljate s odlukom. Cijene laserskih operacija od klinike do klinike su različite, pa tako za istu uslugu u jednoj klinici možete proći višestruko jeftinije (ili skuplje) nego u nekoj drugoj. Posredstvo kuće Doktora 1A u tome bi vam moglo biti od velike pomoći. Naime, Doktor 1A bavi se istraživanjem, ocijenjivanjem i, sukladno tome, rangiranjem klinika koje se bave laserskim skidanjem dioptrije na području Hrvatske i Slovenije. Njihovi strogi kriteriji koji na prvo mjesto uvijek stavljaju pacijenta, mogli bi i vama pomoći da odaberete najboljeg liječnika za zahvat na vašim očima. A dobra vijest je što njihovo savjetovanje ne morate dodatno platiti.

Tko je Doktor 1A?

Doktor 1A nekoliko puta mjesečno obavlja stručne analize oftamoloških klinika, stomatoloških i ordinacija estetske kirurgije u Hrvatskoj i Sloveniji. Osim što ocjenjuje stručnost i profesionalnost navedenih klinika po kriteriju uspješnosti u dosadašnjem poslovanju s klijentima, kuća Doktor 1A radi usporedbu cijena pojedinih klinika te izračunava konačne cijene zahvata koje uključuju pred- i postoperativnu njegu zahvata kao što je laserska operacija na očima koju klinike često ne ističu.

Pošaljite podatke i ostvarite popust

Nećkate li se još uvijek oko odluke, vjerujte kako više nema potrebe. Ono što vas unatoč nemalom iznosu za lasersko skidanje dioptrije može razveseliti jest da ispunjavanjem obrasca u nastavku ostvarujete neke pogodnosti od kuće Doktor A1. Prva u nizu je što imate mogućnost obaviti besplatan pregled za lasersku operaciju. Također, od kuće Doktor 1A dobit ćete čak 14 ponuda za lasersko skidanje dioptrije te na taj način lakše odlučiti koja vam klinika i zahvat najbolje odgovaraju. A ne košta vas baš ništa.

Jesam li ja kandidat?

Jeste li kandidat za skidanje dioptrije pomoću lasera najbolje će vam reći liječnik, odnosno oftamolog. Međutim, ako imate dioptriju duže od godinu dana, stariji ste od 20 godina i nemate popratne komplikacije koje bi direktno utjecale na proces oporavka nakon lasera, tada zadovoljavate osnovne preduvjete. Ipak, imajte na umu, kako se laserska korekcija vida ne preporuča kod sljedećih zdravstvenih stanja: glaukom, trudnoća, katarakta, kronične infekcije oka, teški oblik kratkovidnosti i dalekovidnosti, degenerativne te autoimune bolesti.

Koliko vas koštaju naočale i leće?

Grubi izračuni oftamologa govore kako osobe koje nose leće mjesečno izdvajaju najmanje 150 kuna, godišnje je to oko 1800 kuna, a kroz život 72 tisuće kuna. Oni koji nose naočale od mladosti kroz život će na njih potrošiti nešto manje ili oko 60 tisuća kuna (računica je napravljena pod pretpostavkom da nosite leće, odnosno naočale 40 godina).

Samo jednim klikom do boljeg vida

Želite li i vi ponovno gledati na svijet široko otvorenih očiju, ali vas je sputavala neinformiranost i pronalazak one prave klinike, obratite se kući Doktor 1A. Već ste na korak tome - ispunite obrazac i iskoristite mogućnost da vas stručnjaci besplatno informiraju o najboljim klinikama. U njihovih 14 ponuda sigurno ćete pronaći najbolju kliniku za sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2024 15:03