ZAVRŠILA IZA REŠETAKA

ŽENA NOGOMETNOG TRENERA SILOVALA NJEGOVA IGRAČA (16), SLALA MU OPSCENE FOTOGRAFIJE U sudnicu je dopratio muž: 'Pogriješila je, vrlo je mlada'

 
 POLICIJA

Kelsey McCarter (27), supruga nogometnog trenera, priznala je krivnju po šest točaka optužnice te je osuđena na tri godine zatvora zbog silovanja i seksualnog iskorištavanja maloljetnika, jednim od suprugovih igrača.

U sudnici je bila u pratnji supruga, Justina McCartera, bivšeg pomoćnika trenera u srednjoj školi South-Doyle u američkom Knoxvilleu. Pohotnoj Kelsey prijetilo je 38 godina zatvora, ali joj je nakon priznanja kaznenog djela sud ublažio kaznu.

- Pogriješila je. Ona je mlada, krenut će dalje nakon ove ružne epizode. Kao što vidite, ima veliku podršku obitelji. Njezin suprug joj je snažna podrška, rekao je nakon suđenja njezin odvjetnik Doug Trant.

Prije dvije godine u kuću bračnog para McCarter uselila su dvojica maloljetne braće, jer je pomoćnik nogometnog trenera ponudio pomoć mladićima zbog problematičnog ponašanja. Odlučio im je biti mentor, a ubrzo se jedan od njih dvojice svidio njegovoj supruzi.

Nedugo potom Kelsey se upustila sa 16-godišnjim mladićem u seksualnu vezu.

Kako pišu lokalne novine, imali su spolni odnos šest puta u kući i jednom u njezinom automobilu u razdoblju između 1. veljače i 31. prosinca 2015. godine. Maloljetnoj žrtvi navodno je poslala i vlastitu video snimku u toplesu.

- Njoj je žao zbog svega što se dogodilo, a osobito se kaje zbog štete koju je nanijela vlastitoj obitelji. Ona prolazi kroz vrlo teško razdoblje, rekao je njezin odvjetnik.

Prva vijest o seksualnom iskorištavanju do pomoćnika ravnatelja škole Clarka Duncana došla u siječnju 2016. Odmah je izvijestio ravnatelja Tima Berryja kako je supruga djelatnika škole dijelila kompromitirajuće fotografije s jednim učenikom.

Naime, Justin McCarter rekao je Duncanu da jedan učenik ucjenjuje njega i njegovu suprugu zbog jedne fotografije snimljene 23. prosinca 2015. godine.

Ravnatelj je sljedećeg dana Centru za socijalni rad prijavio slučaj. Nakon što je učenik odbacio optužbe McCarter je dao ostavku na svoj položaj.

Ravnatelj i njegov pomoćnik privremeno su suspendirani jer su navodno propustili paravovremeno prijaviti slučaj seksualnog iskorištavanja. Vraćeni su na posao u svibnju, ali tek nakon što su primili pismeni ukor.

Zlostavljani mladić i njegov brat, koji nije bio umiješan u slučaj, ponovno žive s majkom te su se upisali u drugu školu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:42