Zimska idila u Obertauernu

Savršeno skijanje, adrenalinski doživljaji, igraonice za djecu, wellness i vrhunska gastronomija – Valamar ski in/ski out hotel idealan je izbor za vaš zimski odmor

Ako već niste odabrali destinaciju i hotel za svoj ovogodišnji zimski odmor predlažemo vam Obertauern, salzburšku snježnu bajku koja desetljećima plijeni ljepotom i idealnim položajem u srcu Alpa. Sve je ovdje podređeno idealnom zimskom odmoru bez obzira na to želite li adrenalinski doživljaj, odmor s obitelji ili pak bijeg s prijateljima s kombinacijom skijanja, opuštanja i provoda. Snježne padaline ljubiteljima skijanja jamče jednu od najduljih skijaških sezona, s garantiranim snijegom od listopada do travnja, a prvim izborom za zimski odmor čine ga i 100 km duge skijaške staze, te mogućnost lakog prebacivanja s jedne staze na drugu.

Osim skijanja u dnevnoj i noćnoj varijanti, probajte i snowboarding, skijaško trčanje, bicikliranje i snowkiting ili večernju vožnju kočijom s konjskom zapregom. Tu je i odlična apres ski ponuda sa legendarnim tulumima koji počinju već popodne, a nerijetko traju do ranih jutarnjih sati. Svojim posjetiteljima Obretauern nudi različite mogućnosti smještaja od kojih se posebno ističe Valamar Obertauern Hotel.

Ovaj hotel otvoren je od studenog do travnja i predstavlja idealan izbor za sve ljubitelje skijanja jer ima izravan pristup skijaškoj stazi, a na recepciji hotela možete kupiti i skijaške karte. Kada pak skinete pancerice i osjetite onaj slatki umor cjelodnevnog skijanja na raspolaganju vam je wellness centar ovog hotela Balance Mediterranean Spa uz Valamarov wellness program s potpisom koji gostima nudi tretmane ljepote i njege s organskom kozmetikom, opuštanje u saunama te lepezu masaža.

Oni najmlađi pak osim što mogu učiti skijati i boardati u nekoliko dječjih škola skijanja imaju na raspolaganju mnoštvo sadržaja i organiziranih aktivnosti u Maro klubu, posebnoj igraonici za djecu u sklopu hotela.

Gurmanski doživljaj hotela zaokružen je iskustvom objedovanja u showcooking restoranu Maremonti, gdje se pred gostima spajaju okusi mediteranske, lokalne i međunarodne kuhinje. Nakon napora i uzbuđenja malo toga grije poput šalice kuhanog vina, toplog čaja ili Obertauernova poslastica baš za takve prilike, Gamsmilch, piće spravljeno od mlijeka i ruma.

Obertauern, omiljena austrijska skijaška destinacija vas očekuje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:56