Nećete pogriješiti

Šalabahter u zadnji čas: ove poklone žele vaša djevojka, mama, brat i prijatelj

Prošlogodišnje istraživanje javnog mnijenja potrošača pokazalo je da najnoviji gadgeti i tech pokloni dominiraju tržištem

Za Božić svi žele pokloniti savršeni poklon, što nije uvijek lagan zadatak. Kod izbora odjeće treba pogoditi točnu veličinu i stil osobe, kod igračaka treba obratiti pažnju je li to nešto što je sada u modi kod djece, a s nakitom uvijek postoji šansa da osoba ne nosi drangulije pa iz pristojnosti prihvati poklon, no onda ga drži u ladici u toj istoj kutiji u kojoj je i kupljen. Ipak, postoji jedna grupa poklona s kojom se rijetko kada može pogriješiti. Riječ je o gadgetima koji su, pokazuju istraživanja, uvijek drago viđeni predmet pod božićnim drvcem. Naime, američko udruženje koje predstavlja više od 2.000 tehnoloških kompanija (The Consumer Technology Association) objavilo je prošle godine istraživanja javnog mnijenja potrošača koje je pokazalo da najnoviji gadgeti i tech pokloni dominiraju tržištem.

Studija je pokazala da će oko 74 posto odraslih Amerikanaca, što je oko 186 milijuna ljudi, za blagdane kupiti tech uređaj. Prema toj studiji, na vrhu ljestvice najpoželjnijih poklona su laptopi, pametni mobiteli, televizori, tableti te slušalice i ostali slični uređaji.

Smartphone je najbolji poklon

Ove rezultate potvrđuju i druga istraživanja. Anketa koju je lani provela stranica SellCell među 2.000 roditelja s djecom između 13 i 18 godina pokazala je da skoro polovica (40,7 posto) ispitanika navodi kako će svojoj djeci za Božić kupiti pametni mobitel te da ističu kako je smartphone najbolji poklon za tinejdžera.

image
Huawei

Idealan poklon u tom slučaju za djecu tinejdžere, ali i za dečka ili djevojku, jest mobitel Huawei P Smart 2021 koji je izašao prije nekoliko mjeseci, a već je osvojio korisnike diljem svijeta. Njegove četverostuke AI kamere mogu zabilježiti baš svaki trenutak, od noćne zabave do udaljenih planina, a da nikad ne ostanete bez baterije jamči SuperCharge tehnologija koja omogućava 2 dodatna sata gledanja videozapisa uz samo 10 minuta punjenja.

image
Huawei P Smart

Što žele, a da ih ne pitate?

Naravno, čak i kod tech uređaja može postojati dilema koji je baš najbolji za vama dragu osobu, ali ima nekoliko načina kako to možete saznati. Prvo, dobro pročešljajte njihove društvene mreže jer postoji velika vjerojatnost da su ostavili tragove o tome što im se sviđa ili im treba. Ako vam brat ili sestra stalno objavljuju isječke iz svojih najdražih serija onda znate da bi za njih idealan bio Huawei Matepad Pro, tablet koji pruža mnogo novih mogućnosti, poput gledanja serija doslovno bilo gdje, čitanja e-knjiga u krevetu prije spavanja, ali i predstavlja još jedan zaslon pa ako vi želite gledati utakmicu, a sestra svoju omiljenu seriju, možete to raditi u istoj prostoriji.

image
Huawei Matepad Pro

Drugi trik kod traženja idealnog poklona jest provjera koje stranice (trgovine) prate na Instagramu, koje objave 'lajkaju' te imaju li možda Pinterest gdje označuju omiljene predmete. Primjerice, ako imate prijateljicu koja je izuzetno zainteresirana za fitnes i zdrav život onda joj poklonite Huawei Watch Fit, odlični pametni sat koji nudi čak i opciju vlastitog privatnog trenera s 12 vrsta animiranih brzih treninga i 44 standardne demonstracije pokreta. Uz to, mjeri i brzinu otkucaja srca te broj prijeđenih koraka, a dolazi u mnoštvo različitih stilova.

image
Huawei Watch Fit

Ne zaboravite na sebe

Jedna od većih božićnih dilema jest što kupiti kolegi za "Tajnog Djeda Mraza", pogotovo ako se radi o nekome tko nije u vašem odjelu. No, i za to postoji rješenje i zove se Huawei Freebuds Pro. Naime, svi vole imati malo mira za sebe na radnom mjestu, a ove bežićne slušalice nude savršen zvuk omiljenih pjesama, na njima je moguće kontrolirati glasnoću, primati pozive ili promijeniti glazbu, a zbog mekanih silikonskih čepića izuzetno su udobne i komforne.

image
Huawei Freebuds Pro

Za kraj, nemojte ovih blagdana zaboraviti i na sebe. Božić je, red je da se i vi malo nagradite za kraj godine, a idealni poklon je Huawei MateBook 13! Ovaj laptop dolazi sa zaslonom osjetljivim na dodir koji zbog prilagođene osjetljivosti reagira na svaki vaš dodir s potpunom točnošću. Ujedno, uz opciju Huawei Share moguće je transformirati vaš pametni mobitel i Huawei MateBook u "jedan" super uređaj čak i bez internetske veze. Naime, zaslon vašeg telefona pojavit će se na prijenosnom računalu što vam omogućuje povlačenje i ispuštanje datoteka između njih i uređivanje datoteka na prijenosnom računalu dok komunicirate s kolegama na telefonu pomoću iste tipkovnice i miša.

image
Huawei MateBook 13

Ovo su samo neki od super poklona za vaše najdraže, a ako imate još nekoga kome nedostaje poklon bacite pogled na neke naše prijedloge iz božićne ponude Huaweija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:32