donacije

Grupa Pivac donirala hranu i kontejnere: ‘Nastavljamo i dalje to raditi‘

U suradnji s Crvenim križem u Vrgorcu, Karlovcu i Čakovcu tvrtke iz Grupe Pivac organizirale su akcije i konvoje, ali i osigurali četiri kontejnera obiteljima na potresom pogođenom području
 Facebook

Mesna industrija Braća Pivac, PPK karlovačka mesna industrija i Vajda Čakovec organizirali su se, povezali s ljudima na terenu te odmah u prvom valu priključili aktivnostima ekipe Chef kuha doma koji su do današnjeg dana skuhali preko 60.000 obroka.

U suradnji s Crvenim križem u Vrgorcu, Karlovcu i Čakovcu tvrtke iz Grupe Pivac organizirale su akcije i konvoje, ali i osigurali četiri kontejnera obiteljima na potresom pogođenom području.

“Znamo da to nije njihov dom, onaj na koji su navikli i koji vole, ali će biti na suhom, toplom i svakako sigurniji nego je to bio slučaj do sada. I s time ćemo pokušati nastaviti dalje. U Grupi Pivac držimo kako reagirati i pomoći u ovakvim situacijama nije samo dobra volja, već i naša dužnost. Uvijek smo uz vas, a posebno kada je to najpotrebnije. U proteklih tjedan dana još se jednom pokazalo koliko veliko srce ima hrvatski narod, posebno onda kada je najpotrebnije, kada je nevolja. Upravo tada ništa nije problem, pa čak niti samoinicijativno krenuti iz stotine kilometara udaljenih gradova čistiti, sanirati, popravljati i pomagati potpuno nepoznatim ljudima. Upravo zato niti nama u Grupi Pivac nije bio nikakav problem od prvog se trenutka uključiti u akcije pomoći svima na područjima pogođenim potresom. Biti dio priče, pa i onaj mali, koja je omogućila topli obrok ljudima uslijed ove katastrofe koja je pogodila Banovinu, za nas je nešto neprocjenjivo. I s tim nastavljamo dalje“, stoji u objavi na stranicama Grupe Pivac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:41