DOBRO SU POSLOVALI

Hrvatska tvrtka se pohvalila: Svi zaposleni dobit će božićnicu od 5.000 kuna, a najbolji u firmi nagradu do 100.000 kuna

Zaposlili su nove ljude, otvorili nove poslovnice, veliki distribucijski centar...

Ilustrativna fotografija

 Neja Markicevic/Cropix

Uspješnu 2022. godinu Fero-Term će zaključiti zahvalom svim svojim djelatnicima u vidu božićnice iznosa 5.000 kuna, a najbolji djelatnici dodatno će primiti i nagrade u iznosu od 3.500 do 100.000 kuna, pohvalili su se iz te tvrtke.

U priopćenju koje su poslali pobrojali su sve uspjehe tvrtke u protekloj godini:

"Božićni su blagdani prilika da u krugu obitelji i dragih ljudi pokažemo zahvalnost na svemu dobrom što smo ove godine doživjeli. A ova je godina za tvrtku Fero-Term bila izuzetno uspješna - ostvarili smo odlične prodajne rezultate, proširili paletu proizvoda te u poslovanje uveli nove tehnologije. Otvorili smo dva nova prodajna centra, u Rovinju i Opuzenu, te samoposlužne odjele u našim poslovnicama u Sesvetama, Buzinu i Rijeci".

"Uz ostalo", navode iz Ferro-Terma, "dovršili smo i izgradnju velikog, u potpunosti automatiziranog skladišta u našem distribucijskom centru u Donjem Stupniku, a zaposlili smo i 50 novih djelatnika".

"Fero-Term će i ove godine proslaviti odlične poslovne rezultate sa svih svojih 650 zaposlenika: prigodna nagrada u obliku božićnice iznosa 5.000 kuna jedan je od načina da zahvalimo onima bez čijeg predanog rada taj uspjeh ne bi bio moguć. Uz božićnicu, tvrtka je osigurala i prigodne darove za djecu zaposlenika kao i jubilarne nagrade za sve djelatnike koji u Fero-Termu rade 10, 15, 20, 25 i 30 godina", kažu..

Obzirom da tvrtka tako dobro posluje, ovog će prosinca "svojim najboljim djelatnicima, zahvaliti i dodatnom novčanom nagradom u iznosu od 3.500 do čak 100.000 kuna". Kažu da su najbolje zaposlenike odabrali na osnovu više kriterija, poput ostvarenog prometa, zalaganja na poslu, odnosa prema kolegama i nadređenima, rada s kupcima i dobivenim pohvalama od kupaca te poznavanju procedura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:42