MOJ POSAO

Imamo izbor poslova, na vama je da izaberete, provjerite uvjete, i javite se...

Traže se djelatnici u raznolikim područjima

Tommy trgovina

 Duje Klaric/Cropix

Deceuninck je već više od 85 godina jedan od vodećih proizvođača sustava profila za prozore i vrata u svijetu, s proizvodnim i prodajnim pogonima diljem svijeta. Na hrvatskom tržištu su prisutni još od 2004. godine, a sada otvaraju vrata nove, moderne trgovine u Bistri! I zapošljavaju na pozicijama: Radnik u održavanju - vozač viličara (m/ž), Radnik u logistici - skladištar (m/ž) i Radnik u proizvodnji (m/ž). Nude ti stimulativna primanja, podjelu toplog obroka ili isplatu naknade za topli obrok, prigodne nagrade, produktivnu i ugodnu radnu atmosferu te odlične kolege. Javi im se do 27. svibnja.

Vodeći se politikom "zadovoljan djelatnik = zadovoljan kupac", kao primaran cilj u poslovanju Tommyja oduvijek je, prije svega, bilo zadovoljstvo kupaca i zaposlenika. Danas, kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu, broje preko 4300 zaposlenika. Tu brojku sada žele povećati! Zapošljavaju Skladišnog radnika (m/ž) u Dicmu i Skladišnog radnika (m/ž) u Stobreču i Solinu, te Skladišnog radnika u hladnjači (m/ž) i Vozača viličara (m/ž) u Stobreču. Nude ti odlične uvjete rada, mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja te ugodno radno okruženje. Prijave primaju do 24. svibnja.

Lesnina te poziva da im se pridružiš u ulozi Montera pripravnika (m/ž), koja uključuje školovanje i rad. Konkretnije, nude ti ugovor o radu na radno mjesto pripravnika i standardizirani program učenja kroz teoretski dio i rad na terenu u trajanju od 3 do 6 mjeseci, vrhunske mentore, usavršavanje znanja i vještina te ono najvažnije - radno mjesto Montera u Lesnini nakon završene edukacije uz stimulativna primanja. Ako vidiš svoju budućnost u montaži namještaja, svoj životopis im pošalji najkasnije do 12. svibnja.

Posjeduješ najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj prodaji odjeće i tražiš nove poslovne izazove? Odlično! Do 13. svibnja prijavi se na oglas za radno mjesto Voditelj smjene - prodajni savjetnik (m/ž) i postani dio Palmers tima. Očekuju te sigurna i redovita primanja, bonuse i nagrade za ostvarene rezultate, popust za zaposlenike, sigurnost obiteljske međunarodne tvrtke s bogatom dugogodišnjom tradicijom te mogućnost napredovanja. Zvuči zanimljivo? Javi im se čim prije!

IND-EKO industrijska ekologija i zaštita okoliša zapošljava Referenta nabave (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva koordinaciju cjelokupnog procesa nabave po definiranim standardima, uredski i terenski rad, nabavu proizvoda i usluga, ugovaranje polica osiguranja, vođenje pregovora sa dobavljačima te priprema ugovora o poslovnoj suradnji te sudjelovanje u izradi plana projektne nabave. Ako želiš postati dijelom njihovog tima, javi im se najkasnije do 12. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:12